LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

FOTO Ana Marchetanu, Elena Ristovska, Daniella Saraya și Mona Vulpoiu – premiantele AUTOR 14

de veiozaarte  |  9 noiembrie, 2015  |  0 comentarii

AUTOR1-850

Pe 7 și 8 noiembrie, peste 70 de AUTORi de pe 5 continente și-au prezentat cele mai noi concepte și colecții de bijuterie contemporană, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR. Artiști din Nicaragua, Canada, Coreea de Sud, Japonia, Rusia, Bulgaria, Israel, Italia, Macedonia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, Franța, Irlanda, Portugalia, Cehia, Argentina, Marea Britanie și România au creat una dintre cele mai diverse ediții AUTOR de până acum.

Premiile AUTOR

AUTOR Awesome Award

AUTOR_Awesome_Award850

Cel mai awesome autor al ediției a fost desemnată Ana Marchetanu, din România, care a primit trofeul AUTOR Awesome Award, creat de câștigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, designerul Ioana Ardelean. Ana Marchetanu va participa la un curs de bijuterie contemporană în cadrul Școlii Alchimia din Florența.

Premiul Assamblage

Premiul_ASSAMBLAGE850

A fost câștigat de Elena Ristovska, din Macedonia și constă într-un curs de bijuterie oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage.

Premiul Krama

Premiul_KRAMA850

Daniella Saraya, din Israel, a câștigat cursul de bijuterie contemporană oferit de institutul de bijuterie Krama din Atena.

Premiul ELLE

Premiul_ELLE850

A fost câștigat de Mona Vulpoiu – Utopic Art, din România, și asigură promovarea designerului în paginile celei mai vândute reviste de modă din România.

Premiul Publicului

Premiul_PUBLICULUI850

A fost desemnat de către vizitatori, care au votat designerul preferat: Mona Vulpoiu – Utopic Art. Ea va participa, automat, la următoarea ediție a târgului.

Recomandat de Andreea Esca

Recomandat_de_Andreea_Esca850

Andreea Esca a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile preferate create de AUTORii: Andra Lupu, Andreea Mogoșanu, Iulia Ivan, Iza Vișoianu, Laura Munteanu, Letizia Maggio, Luiza Teodorescu, Mihaela Ivana, Mona Vulpoiu, Raluca Buzura, Simeon Shomov.

Cunoaște-i pe AUTORi

Pe www.dautor.ro pot fi citite interviuri cu designerii participanți la AUTOR și cu membrii juriului care au făcut selecția pieselor expuse la ultimele ediții ale târgului, dar și noutăți din zona bijuteriei contemporane de autor.

AUTOR este o platformă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană și susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori, presă de specialitate.

AUTOR850

Susținut de: ELLE, MNAC, Zeppelin, Igloo, The Institute, Modernism, Dedesign.tv, feeder.ro, Designist, Visuell, W by World Class, Veioza Arte, ArtWe, ArtClue, IQAds, Sub25, RFI, Radio Tanănana, sensotv.ro, The Jewellery Activist.

Cu suportul: Caparol, Holver și băiatulcuflori.ro.

Image credits: Ionut Dobre

Web: www.dautor.ro

Facebook: www.facebook.com/AUTOR.jewelry

Pinterest: www.pinterest.com/autorjewelry

Instagram: @autor_contemporary_jewelry

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *