LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

AUTOR 2016 și-a desemnat câștigătorii

de veiozaarte  |  18 aprilie, 2016  |  0 comentarii

Ana Barbu, Doru Dumitrescu, Iza Vișoianu, Cleopatra Coșuleț, Mona Velciov și Sunyoung Kim au câștigat premiile celei de-a 15-a ediții a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR. Pe 16 și 17 aprilie a avut loc ediția 2016 a târgului, care a adus împreună peste 70 de AUTORi liberi, neînFricați și certați cu rutina și 2.500 de iubitori ai bijuteriei contemporane.

În Familia AUTOR 2016 s-au adăugat designeri de bijuterie contemporană din 26 de țări, printre care Argentina, Belgia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite sau Turcia. AUTOR2016_11-850

#Faimă

Artiștii care i-au Fermecat și Fascinat pe membrii juriului cu Formele pe care le-au Făurit au Fost premiați în weekend, la AUTOR:

AAA (Autor Awesome Award)

Premiul, care constă într-un curs la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia, a Fost câștigat de Ana Barbu Uzura. Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award realizat de câstigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, Ana Marchetanu.

Ana Barbu

Ana Barbu

 ____________________________________________________________________________________

Premiul Assamblage

Iza Vișoianu – Snob. a primit un curs de bijuterie oFerit de Assamblage – singura școală privată din București.

Iza Vișoianu

Iza Visoianu

 ______________________________________________________________________________________

Premiul ELLE

A Fost câștigat de Mona Velciov – Monotip. Mona Velciov va Fi promovată în paginile celei mai vândute reviste de Fashion din România.

Mona Velciov

Mona Velciov

________________________________________________________________________________________

Premiul Krama Institute

Fericitul câștigător al cursului de la Institutul de bijuterie contemporană Krama, din Atena, este Cleopatra Coșuleț.

Cleopatra Coșuleț

Cleopatra Coșuleț

 _________________________________________________________________________________________

Premiul Joya Barcelona

Premiul a Fost câștigat de Sunyoung Kim, din Coreea de Sud, și îi asigură designerului participarea gratuită la ediția din octombrie 2016 a târgului, în Spania.

SunYoungKim_jewelry850

Sunyoung Kim

__________________________________________________________________________________________

Premiul Molecule-F

TroFeul Molecule-F i-a fost oFerit lui Doru Dumitrescu Wearable Sculptures. Inițiat la ediția 2016 a târgului, premiul constă în promovarea câștigătorului atât online, pe Molecule-F.com, cât și oFFline, în magazinul Molecule­F din Promenada.

Doru Dumitrescu

Doru Dumitrescu

_________________________________________________________________________________________

Premiul Publicului

Simeon Shomov, din Bulgaria, a Fost designerul Favorit al pasionaților de bijuterie de autor care au trecut pragul celui mai important târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est. Premiul Publicului îi asigură acestuia participarea la următoarea ediție AUTOR.

Simeon Shomov

Simeon Shomov

 _________________________________________________________________________________________

#FavoriteleRoxaneiVoloseniuc

Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef ELLE România, a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile Favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Cristine Jalio, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu și Vika Mayzel.Jewelry.

Roxana Voloșeniuc

Roxana Voloșeniuc

Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platFormă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate.

Parteneri: ELLE, Molecule F, OAR, The Institute, Zeppelin, Igloo, Etiquette, Observator Cultural, W Magazine, Modernism.ro, A List Magazine, dedesign.tv, Designist.ro, Feeder.ro, LIFE.ro, ArtClue, IQAds, sensotv.ro, Visuell, VOUX, SUB 25, RFI, VeiozaArte, Current Obsession, Art Aurea, Associazione Gioiello Contemporaneo, Bijou Contemporain, The Morning Bark, Mar de Color Rosa, The Jewelry Activist.

Susținut de: Banca Transilvania, Caparol, Invento Art Design, COS, Băiatul cu Flori, Brigada de Voluntari.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *