LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Sziget Festival - "Best European Major Festival" @ European Festival Awards

de veiozaarte  |  12 ianuarie, 2012  |  0 comentarii

 Sziget Festival a fost desemnat câștigătorul categoriei Best European Major Festival la European Festival Awards. Un efort comun al organizatorilor și al fanilor devotați din peste 60 de țări, care au votat  un rezultat numai bun pentru a începe anul!

Ceremonia decernării premiilor European Festival Awards 2011 a avut loc, pe 11 ianuarie, la Groningen, în Olanda. Profesioniști și jurnaliști din industria muzicală din toată Europa s-au adunat pentru a sărbători câștigătorii prestigiosului premiu, desemnând  Sziget Festival “cel mai bun dintre marile festivaluri europene”.

Sziget Festival lansează, oficial, astăzi, 12 ianuarie, site-ul www.szigetfestival.ro. Site-ul românesc vă va ține la curent cu toate noutățile despre evenimentul de pe Insula Obuda, Budapesta, care are loc în perioada 6 – 13 august 2012.

Sziget Festival România

www.szigetfestival.ro

www.facebook.com/SzigetRomania

https://twitter.com/SzigetRomania

Sziget Festival

www.szigetfestival.com

www.facebook.com/SzigetFestival

https://twitter.com/szigetofficial

Reamintim că Aplicația Wishmachine oferă posibilitatea fanilor Sziget de a propune până la zece nume pe care ți-ai dori să le vezi anul acesta la Sziget Festival, iar The Stone Roses este primul nume confirmat la acest eveniment.

Sziget – mai mult decat un festival!

Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atrăgând peste 400.000 de persoane în fiecare an.

Sziget Festival a ajuns la numărul 20 și are loc în prima jumătate a lunii august. Locația festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvântul „sziget” însemnând „insulă” in limba maghiară. Insula Óbuda, mai exact, situată pe Dunăre în capitala Ungariei, care, în fiecare an, se transformă timp de o săptămână într-un oras cosmopolit iubitor de muzică.

Început ca un festival studențesc în 1993, a evoluat de la an la an și a devenit ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Festivalul este adesea citat de jurnaliști ca fiind extrem de colorat, referindu-se în special la diversitatea culturală, a genurilor muzicale și a structurii programului. Pe lângă starurile internaţionale de pe scenele principale, evenimentul găzduieşte, de asemenea, numeroase iniţiative ale societăţilor civile şi militează pentru valori universale precum drepturile omului și principiile justiţiei sociale.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *