LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

frufru + ArtWe: Design Competition

de veiozaarte  |  16 aprilie, 2014  |  0 comentarii

Cautam cele mai frufru idei si cei mai talentati tineri. Daca printre pasiunile tale gasim entuziasmat design-ul de produs sau ilustratia, participa la concursul frufru + ArtWe: Design Competition. Cea mai potrivit-zapacita propunere de design exterior pentru cooler-ul frufru (the frufru fresh corner) va fi premiata cu o bicicleta Pegas!

featured-frufru

Vitrina frufru fresh corner, expusa atat in magazinele partenere, cat si la cele mai tari evenimente din oras, are nevoie de un nou design. Se cauta idei indraznete, care sa iasa in evidenta de la distanta. Proiectul castigator va fi implementat incepand cu aceasta vara pe vitrina frufru fresh corner.

Brief-ul si regulamentul concursului pot fi consultate pe www.artwe.ro. Inscrierea lucrarilor in concurs se realizeaza in perioada 15 aprilie – 10 mai, prin trimiterea materialelor cerute la adresa hello@nullartwe.ro.

Jurizarea va avea loc intre 12- 14 mai, fiind realizata de catre un juriu specializat, iar castigatoriul va fi anuntat pe 15 mai. Din juriu fac parte Sanziana Pop – Concept Developer la Visuell.ro, Dan Frinculescu – Group Creative Director la Publicis Romania, Ciprian Frunzeanu – Co-founder & Head of Pegas Design si Diana Sumanaru – Marketing Manager la frufru.

Evenimentul de premiere va avea loc pe 15 mai, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii nr. 195), pe muzica celor de la Nicecream.fm.

Despre ArtWe

ArtWe este o asociatie culturala ce isi propune sa promoveze tinerii talentati, creativii aflati la inceput de drum. Activeaza in scopul acestei misiuni din anul 2010, timp in care au dus la bun sfarsit proiecte precum: Royal Junkie, Cuprins si Casa de pe Chei. Ii gasiti pe www.artwe.ro si pe Facebook.

Despre frufru
frufru e un concept de good food fara bazaconii, pentru pusi-pe-fuga cu pofta grozava de bun. specializat in bunatati fresh, sanatoase, doar din ingrediente naturale. pe frufru il gasesti in magazinele proprii (Str. Batistei si Str. Ankara) si in magazinele partenere. mai multe detalii pe www.frufru.ro si pe Facebook.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *