LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

[video] Ada Kaleh revealed: cum suna si cum se gandeste un live

de veiozaarte  |  27 noiembrie, 2013  |  0 comentarii

Dupa debutul de la Red Bull Music Academy New York 2013 si reprezentatia de incalzire din vara, Alexandra Pirici aka Ada Kaleh continua sa surprinda prin atitudinea ei dezarmanta de artist DIY, ethos punk Rip it up and start again aplicat muzicii electronice si combinatia de control/lipsa de control prin care isi construieste traiectoria muzicala eclectica in fata publicului pe care il castiga instant de partea ei.
Ada-Kaleh-2-610Documentarul realizat cu ocazia gig-ului de debut oficial, care i-a reunit la Bucuresti pe Throwing Snow, Astroboyz si Gerd Janson, satisface partial curiozitatea fanilor si a celor care vor sa patrunda in tainele acestui succes. Cei trei colegi de Academie ofera detalii legate despre viitoarele colaborari si dezvaluie fiecare cate o perspectiva unica si intima asupra a ce inseamna Ada Kaleh pentru ei si despre felul in care o percep.

Se descopera astfel o artista care, dupa marturia colegului de Academie Ross aka Throwing Snow, face cea mai uimitoare muzica in timp ce sustine cu nonsalanta ca inca nu stie exact ce face, si al carei viitor, daca va reuni toate energiile creatoare ale Alexandrei asa cum promite, se arata deosebit de incitant.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *