LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

The Secondary Usage of the Grolsch Bottle

de veiozaarte  |  4 ianuarie, 2012  |  0 comentarii

Unele lucruri nu se schimba niciodata. Motivul? Fiindca sunt suficient de bune si de vizionare ca sa treaca zburand proba timpului. Asa incepe si povestea sticlei de Grolsch, sticla ajunsa sursa de inspiratie si de gust.

Pledam in fata dumneavoastra astazi pentru evadarea din cutie. Va provocam la un quest: cautam reciclari artistice ale sticlei de Grolsch. Asta fiindca suntem foarte buni prieteni cu mediul inconjurator, dar si fiindca ne place sa gasim suporturi pentru arta in tot ceea ce ne inconjoara, fie ca vorbim despre chibrituri, paie sau PVC.

Dupa fapta si rasplata: la finalul cavalcadei de reciclari artistice ale sticlei de Grolsch ne vom pune pe elaborat o expozitie crowdsourced. Promitem ca fiecare exponat va fi pus la mare onoare artistica. In acest timp, va dam si pe digital, intr-un catalog de exceptie, care va contine si promova creatiile voastre de seama.

De acum si pana in 29 februarie 2012, faimoasa sticla cu Swing Top, depozitara a gustului Grolsch, se afla la cheremul imaginatiei voastre. Ea poate fi reciclata, par example, in stari de spirit. Pentru nostalgie, propunem un fuior, pentru chef de distractie bucatareasca – un facalet, iar pentru un moment de liniste cu atmosfera de budoar – o lampa de interior.

Si fiindca daca nu e timp, facem, trebuie sa va mai aducem la cunostinta ceva. Anca Fetcu, designer de universuri interioare, a fost primul martor care s-a avantat in reciclat artistic si ne-a adus probe. Dupa ce a intors sticla pe toate partile, Anca a descoperit ca sub Swing Top se ascundea o parte din Craciun. Da, ca un fel de genie in a bottle. De-aici pana la a-si elibera inspiratia si a crea un bradut de birou, eco si minion, nu mai era decat un pas. Ce a rezultat puteti admira in galeria noastra digitala dedicata acestei initiative.

Profitam de ocazie pentru a-i multumi Ancai, a carei contributie neconventionala la proiectul nostru creatively & environmentally aware a devenit un precedent demn de urmat. Cat despre voi: asteptam aici ideile, executiile, manoperele, capodoperele si instalatiile rezultate in urma furtunii de idei generate de sticla de Grolsch. Cu riscul de a ne repeta, nu uitati: data limita este 29 februarie 2012.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *