LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Juggling Culture - blogul comunitatii jonglerilor din Romania

de veiozaarte  |  22 noiembrie, 2012  |  0 comentarii

Blogul comunitatii jonglerilor din Romania – Juggling Culture – se vrea mediul virtual de comunicare al nostru, al oamenilor pasionati de jonglerie, sub oricare din formele ei – jonglerii, colectionarii, pasionatii de arta jonglatului sau cei care isi doresc sa ne urmareasca si sa animeze fiecare din activitatile lor zilnice, facand uz de farmecul jocului.

Ideea unui astfel de blog a pornit din momentul lansarii fenomenului „juggling” in Romania, in urma  cu circa 5 ani, a infiintarii webshopului Juggler.ro, a iesirilor prin tara si s-a dovedit a fi liantul numai bun pentru coagularea comunitatii.

Ce se intampla in JC ? Scriem despre evenimente, despre oamenii care au avut ceva de spus in lumea jonglatului sau despre cei care vor sa isi impartaseasca  experientele cumulate prin jonglerie.

Asa, tu poti sa afli de unde sa iti achizitionezi articole de jonglat, mai important, care iti sunt cele mai potrivite si cum sa jongleze cu ele; cine, cand si unde se strange la un firejuggling show, pentru ca sa stii cum sa iti organizezi agenda, in timp, sa le faci pe toate.

Iti spunem un secret, jongleria si obiectul ei aleg jonglerul, iar odata ce ai intrat in contact cu virsul e greu sa ii rezisti.

Pe parcursul celor 5 ani, am fost incurajati la tot pasul de comentarii, bune sau rele, de atentia tot mai mare acordata intregului fenomen.

Astazi, arta jonglatului e prezenta la mare, la munte, fie ca e iarna sau vara si se jongleaza in toate orasele tarii.

Ne bucura  si ne-am propus sa continuam sa crestem mari jongleri! Ramai alaturi de Juggler.ro si Juggling Culture, scrie-ne despre tine si citeste despre altii. Joaca e absolut vitala, dacai ai sufletul tanar si pasional!

Ne gasesti pe: https://jugglingculture.wordpress.com/

Urmareste videoclipul de mai jos, Sandra Ghitescu, primul admin al blogului JC vorbeste despre dezvoltarea personala prin joaca!

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *