LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

International Music Summit la Ibiza

de veiozaarte  |  4 octombrie, 2012  |  0 comentarii

Începând cu 16 septembrie, în fiecare duminică va fi lansat câte un episod dintr-o serie web realizată de Burn Studio, care urmărește evoluția a 11 tinere talente într-o rezidență de DJ-ing la Ibiza în care au șansa să relaționeze cu toată lumea care contează în domeniu.

Participanții vor avea ocazia să învețe în această periadă de la cei mai buni DJ ai momentului, printre care David Guetta, Sasha, 2ManyDJ sau Richie Hawtin și să se obișnuiască cu stilul de viață al unui DJ superstar în paradisul clubbing-ului. După ce s-au obișnuit cu stilul Ibiza, cei 11 finaliști ai rezidenței au trecut la treabă și au pregătit fiecare câte o piesă, însă numai trei dintre ei au primit feedback pozitiv. Restul vor avea ocazia să-și ia revanșa pentru a rămâne în concurs în următoarele probe.

În al treilea episod al experimentului, finaliștii trebuie să impresioneze proprietarii celor mai populare cluburi din Ibiza – Sankeys, Café Mambo sau Priviledge – unde s-au dat petreceri legendare de-a lungul anilor. Cu această ocazie, ei pot observa din interior culisele unei astfel de petreceri și felul în care sunt organizate în cele mai mici detalii pentru a oferi o experiență memorabilă clubberilor din întreaga lume care se distrează aici.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *