LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

S-a lansat aplicatia de citit benzi desenate SuperErou

de veiozaarte  |  17 iunie, 2013  |  0 comentarii

Lansarea numărului 5 ”Harap Alb continuă… ” este dublată de un alt eveniment important pe piața românească. Cei peste 73.000 de fani ai revistei de benzi desenate ”Harap Alb continuă…” au un nou motiv de bucurie, întrucât Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, a dezvoltat pentru aceştia aplicaţia Super Erou pentru iPad şi dispozitivele cu sistem de operare Android, singura aplicație de acest gen de pe piața românească. Astfel, începând cu data de 15 iunie, cititorii comic book-ului românesc vor putea să descarce gratuit din Apple Store şi de pe Google Play aplicaţia care le permite acestora să urmărească aventurile eroilor preferaţi.
splash screen
Primul număr al revistei poate fi descărcat gratuit din Apple Store sau Google Play, urmând ca utilizatorii de tablete să plătească pentru fiecare din celelalte numere câte 4,9 lei, sistemul de plată fiind cel nativ, al platformelor de aplicaţii.

Obiectivul ”Harap Alb continuă…” pentru următoarea perioadă este acela de a lansa prin editura HAC!BD și alte titluri cu care să se lanseze şi pe piețe din străinătate.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *