LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Inscrieri la Aristoteles Workshop

de veiozaarte  |  25 iunie, 2013  |  0 comentarii

Aristoteles Workshop (AW) este un atelier anual de film documentar în care profesioniști ai industriei filmului european îndrumă 12 tineri din Europa Centrală și de Est în crearea propriului documentar de 30 de minute.

aristoteles-610
În ultimii 7 ani, filmele produse de AW au fost selecționate și premiate la festivaluri de prestigiu: Cannes, Locarno, Leipzig, Nyon, IDFA Amsterdam, Namur, Montpellier, Sarajevo, Trieste etc.

Susținut de Canalul ARTE/France, alături de Centrul Național al Cinematografiei, programul oferă participanţilor un triplu beneficiu: 1) să înveţe, 2) să producă un film, 3) să fie promovaţi ca cineaști.

Înscrierile la AW 2013 au început deja şi au ca dată limită 30 iunie.

Cei 12 studenţi participanţi vor forma echipe de tip regizor+operator+editor. 

Înscrierile la atelierul de film documentar, ediţia a opta, din 2013, au început deja. Anul acesta, perioada de desfăşurare a cursurilor va fi 22 august – 22 septembrie, locaţia fiind aceeaşi cu cea din ultimele trei ediţii: satul Vama din Bucovina (județul Suceava).
Aristoteles Workshop se adresează tinerilor din Europa Centrală și de Est, cu experienţă anterioară în regie, imagine, montaj sau producţie de film şi/sau televiziune.
Data limită a înscrierilor este 30 iunie. Toţi cei care aplică până la această dată vor fi notificaţi de primirea dosarelor. Cei selectaţi ca admişi vor fi anunţaţi via email până pe 10 iulie şi va trebui să confirme, la rândul lor, participarea până pe 20 iulie. 
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *