LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Iași Fringe Festival caută piese de teatru independente pentru competiție

de veiozaarte  |  13 mai, 2013  |  0 comentarii

În perioada 14 – 18 iunie, la avea loc ”Iași Fringe Festival” – o manifestare culturală inedită, aflată la prima ediție, care-și propune să transforme Capitala Moldovei în epicentrul exprimării artistice originale cu ajutoul artelor spectacolului neconvențional.

fringe-iasi-610

Ce căutăm:

Fiind un festival de Fringe, suntem interesați de orice spectacol de teatru neconvențional sau de dans contempoan, produs independent față de orice instituție a statului. Nu avem nicio restricție în ceea ce privește subiectul abordat în piesa de teatru sau nivelul de pregătire al protagoniștilor așa că așteptăm să te înscrii și să intrii în competiția pentru unul dintre premiile în bani puse la bătaie de noi. Detalii mai multe găsești în Regulamentul pentru Participanții la Iași Fringe Festival.

Ce propunem:

În cele 5 zile ale festivalului, vom transforma cele mai populare cafenele și spații publice din Iași, împrăștiate pe axa culturală a orașului, în locuri destinate exprimării artistice libere și originale, gravitând în jurul teatrului neconvențional și a dansului contemporan. În limita posibilităților unui astfel de festival, ne angajăm ca fiecare spectacol să beneficieze de toate coordonatele tehnice și logistice necesare valorificării fiecărui moment artistic. De asemenea, pentru întreaga perioadă a festivalului, artiștii selectați în competiție vor beneficia de cazare la unul dintre hotelurile partenere și de tichete pentru masă, iar transportul spre și din spre Iași este asigurat în baza unui plafon stabilit anterior.

Cum aplici:

Pentru a înscrie o piesă de teatru în competiția Iași Fringe Festival trebuie să ne completezi până pe 1 iunie formularul de aplicare, însoțit de o înregistrare video, cât mai relevantă pentru piesa ta. În câteva zile îți vom răspunde și, în cazul în care vei fi selectat, vei primi toate informațiile necesare ulterior.

Pagina de facebook

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *