LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Fa-ti propriul line-up pentru Sziget Festival

de veiozaarte  |  11 ianuarie, 2012  |  0 comentarii

Au mai rămas fix 208 de zile până la a 20-a ediție Sziget Festival. Astfel încât, Sziget le oferă fanilor ocazia de a propune propriul line-up.

Aplicația Wishmachine oferă posibilitatea de a propune până la zece nume pe care ți-ai dori să le vezi anul acesta la Sziget Festival. Poți fi creativ, dar și practic, cu alte cuvinte, poți introduce nume care, după părerea ta, pot contribui într-un fel aparte la atmosfera Sziget.

“În ultima vreme, au fost publicate numeroase articole legate de Sziget în presa internațională, multe susținând că festivalul este un lider de opinie, mereu dornic să ofere vizitatorilor mai mult decât aceștia se așteaptă. Suntem mândri de acest lucru, însă noi o privim ca pe o educație în ambele sensuri, astfel că cei care se ocupă de stabilirea programului trebuie să fie la curent cu ideile și sugestiile fanilor legate de programul ideal. Suntem cu toții conștienți de top5-ul specific fiecărui gen în parte, așa că ideea e să privim dincolo de această limită”, spun organizatorii Sziget Festival.

Ca întotdeauna, Sziget este un eveniment ce poate deveni perfect doar împreună cu fanii festivalului, drept urmare, ideile originale sunt binevenite.

APLICATIA Sziget Wishmachine

Sziget Romania FB Page

Sziget– mai mult decat un festival!

Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atrăgând peste 400.000 de persoane în fiecare an.

Sziget Festival are loc în prima jumătate a lunii august. Locația festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvântul „sziget” însemnând „insulă” in limba maghiară. Insula Óbuda, mai exact, situată pe Dunăre în capitala Ungariei, care, în fiecare an, se transformă timp de o săptămână într-un oras cosmopolit iubitor de muzică.

Început ca un festival studențesc în 1993, a evoluat de la an la an și a devenit ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *