LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Nymphomaniac - primul poster oficial

de veiozaarte  |  7 mai, 2013  |  0 comentarii

Nymphomaniac, cel mai recent film al regizorului danez Lars von Trier, are de câteva zile un poster (mai precis, un teaser poster) oficial.

teaser-poster-saved-for-web
Zentropa Entertainments, compania lui Lars von Trier care a produs Nymphomaniac a promis că, începînd cu 16 mai, fanii acestei pelicule vor găsi mai multe materiale pe site-ul oficial: http://www.nymphomaniacthemovie.com/. (Motto-ul este “Forget about love”. Un zoom pe homepage afişează textul “Come back – May 16”.

Despre acest prim teaser poster, autorii Phillip Einstein Lipski şi Maria Biilmann, designerii campaniei, au declarat:

“În această campanie am încercat să sintetizăm intimitatea relaţiilor precum şi obscenitatea din film şi să o reducem la cea mai simplă formă grafică posibilă. Formă care sperăm că va antrena publicul în universul NYMPHOMANIAC – câte o singură imagine sexy dezvăluită de fiecare dată, însă fiecare imagine reprezentînd o adevărată operă de artă.”

Photo1 by Christian Geisnaes_web

Reamintim că prima fotografie din film – cea cu Charlotte Gainsbourg prăbuşită pe caldarâm, într-o curte interioară – a fost publicată pe 6 februarie 2013. Ea a fost realizată de Christian Geisnæs, fotograful de platou al Nymphomaniac. Cea de-a doua imagine a fost publicată trei zile mai târziu, pe 9 februarie, şi ne-o prezintă pe Charlotte Gainsbourg topless între doi tineri de culoare.

Nymphomaniac-2-photo-by-christian-geisnaes

Nymphomaniac va avea premiera în România la începutul lui 2014 şi va fi distribuit de Independenţa Film.

——————–

Sinopsis. Nymphomaniac (2013) este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Distribuţie. Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *