LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Lansare ENERGIEA - stabiliment de experiment urban

de veiozaarte  |  29 februarie, 2012  |  0 comentarii

Povestea fostei tipografii “Energiea” din strada Brezoianu nr. 4 prinde din nou viaţă sub forma primului pub tematic Grolsch. Spaţiul va fi unul neconvenţional în care cultura urbană şi evenimentele marca Grolsch se vor întâlni pentru a oferi experienţe cu adevărat unice.

Te aşteptăm să fii alături de noi la evenimentul de lansare sâmbătă, 3 martie, începând cu orele 15:00. Vino să descoperi încă de la început povestea tipografiei, transpusă în prezent cu minuţiozitate în noul pub provoked by Grolsch, hub de referinţă în cultura alternativă urbană!

Energiea este în egală măsură pub și hub urban, un loc unde vei putea testa o bucătărie contemporană sănătoasă, te vei putea întâlni la o bere cu prietenii, dar și cu cei mai activi artiști și performeri, fie ei DJ, artiști plastici, artizani, scriitori sau muzicieni. În cel mai pur spirit experimentalist Grolsch, Energiea provoacă și te invită la joacă, zi de zi și noapte de noapte în fiecare week-end.

Te aşteptăm sâmbătă, începând cu ora 15:00 să savurezi pâinea şi sosurile pregătite special de Energiea. Te învățăm să prepari în jumătate de oră o pâine irlandeză şi să deprinzi arta sosurilor care nu cer nici foc, nici făină. Susţinut de Spic & Bob în colaborare cu Incubator 107. De la ora 17:00 te aşteptăm cu un atelier de Printuri ca pe timpuri – o inițiere în lumea începuturilor advertorialului, în peniță și tuș. Fii alături de noi şi inspiră-te pentru a realiza propriul print sau anunţ de ziar în cadrul atelierului.

Energia Pub ţi-a pregătit o mulţime de surprize: spectacole de improvizaţie alături de Teatru Forum, demonstraţii de artă grafică, lucrări autentice de typography art – toate numai ca tu să vii la joacă, cu noi.

De cu seară, începând cu orele 19:00, Energiea Pub găzduieşte o sesiune foto inedită. Vino să descoperi cum arată imaginea ta formată numai din litere şi mai apoi participă la o sesiune de artă grafică, lucrări autentice de typography art ce prind viaţă prin condeiul graficianului Daniel Rădulescu.

Exprimă-te aşa cum vrei, tipografii noştri îţi transformă cuvintele într-un joc cu totul şi totul altfel, prin aplicaţia dance writer. Pentru actul următor, ghici ce? Cuvintele primează, iar tu savurezi o bere bună, în timp ce VJ-ul creează un video energic de kinectic typography.

Începând cu ora 1:00, Moonlight Breakfast te va face să dansezi frenetic pe ritmuri electrizante de retro electro. Vino să iei parte la reinventarea tradiţiei unui loc plin de energie, Energiea Pub. Experimentalistule, te vrem alături de noi pentru a transcende timpul şi a te distra în spiritul Grolsch!

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *