LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Serile ONG: Istoria vizuală a organizațiilor societății civile

de veiozaarte  |  24 februarie, 2015  |  0 comentarii

Cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor de vineri, 27 februarie, agenția Creionetica vă invită de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti). “Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre parcursul și evoluția vizuală a organizațiilor societății civile de acum o sută de ani și până în prezent.

Afis-Serile-ONG-27-feb-04-850

Vom face un traseu cronologic al campaniilor prin care organizațiile societății civle își prezentau cauzele și misiunea cu zeci de ani în urmă și vom realiza o incursiune documentară a colaborărilor și afilierilor cu graphic designeri, fotografi, pictori, ilustratori, sculptori și arhitecți precum Pablo Picasso, Joan Miró, Alexander Calder, Roman Cieslewicz, Tom Eckersley, J Howard Miller etc.

Deoarece ne-am dori să fie o experiență de învățare, invităm ONG-urile să ne trimită unul sau mai multe AFIȘE pe care le vom analiza în cadrul serii.

Pentru această zi specială am pregatit un CADOU pentru ONG-iști, un calendar gândit ca wallpaper, cu o selecție de postere care au făcut istorie în societatea civilă, disponibil în format electronic.

Participarea este GRATUITĂ, însă va fi în limita locurilor disponibile, deci e nevoie de înscrierea ta la adresa roxana@nullcreionetica.ro. Trebuie să menționezi în e-mail: numele și funcția, denumirea ONG-ului și site-ul, numărul de telefon unde te putem găsi. În cazul unui număr mare de înscrieri, vom fi nevoiți să acceptăm o persoană pe organizație.

Partenerii media care ne-au adus la tine și pentru care le mulțumim sunt: Gala Societatii Civile, Romania Pozitiva, Deco si Eco, Sapte Seri, Veioza Arte, IQads, Revista de Povestiri, Al Treilea Sector, Imparte, Onlinegallery și LiterNet.

Eveniment organizat de Creionetica.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *