LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Open Camp Vaslui, 2013

de veiozaarte  |  10 august, 2013  |  0 comentarii

In perioada 23-25 august 2013, la Vaslui, se va desfasura ce-a dea patra editie a festivalului „Open Camp”. Aici, timp de trei zile se vor strange laolalta iubitori ai muzicii hip-hop, rock, punk, ska, alternative, si nu numai.

afis-open-camp-final-V2-610„Open Camp” este un festival structurat sub forma unei tabere de varã, unde timp de trei zile participantii vor putea campa la cort si vor putea asista pe viu la o serie de concerte de muzicã de calitate. Peste 20 de formatii si artisti, din tara si strainatate, si-au confirmat prezenta la editia din acest an. In afara de concerte, vor fi organizate si desfasurate mai multe activitati recreative, culturale si sportive, expozitii si workshopuri menite sa le ofere celor prezenti o experienta de neuitat.

Evenimentul se va desfasura intr-un poligon de vanatoare, situat intr-o padure la doar 2 kilometri de municipiul Vaslui, accesul pana in zona putandu-se in conditii excelente atat pe jos cat si cu masina.. Poienita are o suprafata incapatoare, iar toti cei prezenti vor campa gratuit. Spatiul este destul de mare, poienita putand gazdui pana la 5000 de persoane. La intrarea in poligon este amenajata o parcare cu o capacitate de 50-100 de autovehicule .  In poligon vor exista mai multe facilitati: spatiu de campare, teren de volei, teren de fotbal, toalete, terasa, bufet, standuri de prezentare si altele.

Prin „Open Camp Vaslui” organizatorii isi doresc sa promoveze artisti din sfera underground si sa sprjine artisti locali si nationali aflati la inceput de cariera. De asemenea se doreste antrenarea publicului larg la o serie de activitati culturale, sportive si recreative ce se vor avea loc in aer liber.

Pentru al treilea an consecutiv, in cadrul “Open Camp” va fi organizat un tur ciclist pe un traseu forestier, avand o lungime de circa 20 de kilometri. Anticipam ca in cadrul “Open Camp Bike Challenge” se vor inscrie in jur de 100 de ciclisti –amatori sau semiprofesionisti- care pe langa lupta pentru suprematie vor milita si pentru un stil de viata sanatos.

Ca si in editiile anterioare, “Open Camp Vaslui” sustine proiectul “Let’s do it Romania”, iar pe durata festivalului echipa de coordonare a LDIR va aduna voluntari pentru actiunea nationala de curatenie din data de 28 septembrie 2013.

O noutate in acest an va fi prezenta in cadrul festivalului a unor trupe de teatru si dans. De asemenea, vor fi mai multe standuri de prezentare, expozitii si vor fi organizate workshopuri pe diferite teme.  Latura sociala nu a fost nici ea uitata, in poligon urmand a fi amplasat un cort unde se vor strange donatii(haine, rechizite, jucarii) care ulteriori vor ajunge la copiii nevoiasi din judetul Vaslui.

Si in acest an peste 20 de artisti si formatii au raspuns invitatiei de a participa la Open Camp, festival structurat pe trei stiluri muzicale diferite. Astfel, vineri(23 august) pe scena vor urca formatiile Ragu, Minestrone Band, Selfish Murphy, The Crazy Plumbers, Nivelu’ 4 si Ska-nk, sambata(24 august) vor concerta Cojones Crew, Rappa Muffin, Triplu F, Sunet Sacru, Rehab Nation, Ceilalti, Ars Poetica si Subcarpati, iar duminica(25 august) vor canta trupele Legend, Innergrave, Kamen, Masked Toys, Vespera, Breathelast si Jinjer(Ucraina).

Organizatorul festivalului „Open Camp Vaslui” este Asociatia Grupul de Initiativa si Actiune Vaslui, iar partenerii sunt: Primaria Municipiului Vaslui, Directia Silvica Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret.

„Open Camp Vaslui” este un festival care pe langa diversitate se deosebeste si prin accesibilitate. Astfel, pretul unui bilet va fi de doar 10 lei pe zi sau 20 de lei pentru toate cele trei zile. Tichetele se vor putea achizitiona de la intrare.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *