LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

"EU SI CRISTINA" @ Club Control

de veiozaarte  |  8 februarie, 2012  |  0 comentarii

EU SI CRISTINA
– o comedie horror din Bucuresti-
– duminica 12 februarie ora 18:00, Club Control-

Eu si Cristina este un text generat de toate filmele horror si porno pe care le inghitim in fiecare zi fara sa ne dam seama. Este foarte simplu ca omul de langa tine sa devina o simpla masa de carne in care sa bagi cutitul fara regret. Si este foarte simplu ca asta sa te amuze. Un spectacol care te va face sa razi de lucruri de care nu credeai vreodata ca vei rade.

Scuze, coaie, chiar nu eram in Bucuresti”, „Fratzioare, am dormit tun in noaptea aia”, „Bai nu stiu, eram cu gagica-mea”, „Frate daca era ceva te sunam imediat, da nu stiu, pula mea, m-am uitat la filme toata noaptea. N-AM AUZIT NIMIC”.

Toata lumea isi aduce foarte clar aminte ce a facut in noaptea aia. Si nimeni nu a vazut-o pe sora-mea, nimeni nu a auzit nimic de sora-mea. Nimic de nici un scandal. Toti cutzitarii pe care-i stiu au stat cuminti in casa in noaptea aia. Toti dealerii au fost pe pauza. Toti aurolacii pe care-i stiu dormeau tun. Nici un accident. Nici o arestare. Liniste in tot Bucurestiul asta. O liniste de moarte.”

Toti pot fi suspecti. Si tipa de la alimentara care zambeste prea mult. Si paznicul de langa cladirea parasita din centru. Fetele de pe Magheru. Vanzatorii de la Mac. Doamna Manuela de la cantina. Tanti Luci de la 3. Chiar si Angela Cur de Fier e suspecta.

LIVE ACT CU:

Sorin Poama
Alin Zabrauteanu (Sound)
Bogdan Marcu (Video)

TEXT:
Vera Ion

CU PARTICIPAREA:
Sinziana Nicola
Ilinca Harnut
Silviana Visan
Alexandru Potocean
Dan Lupu
Mari Dascalescu (make up)

Intrare: 15 RON

Durata spetacolului: 1h10

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *