LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Brazda lui Novac lanseaza "Dizzy"

de veiozaarte  |  6 octombrie, 2011  |  0 comentarii

Brazda lui Novac te invita la lansarea celui de-al doilea album “Dizzy”, joi, 20 octombrie 2011, incepand cu ora 21, la The Silver Church Club (Calea Plevnei, nr. 61).

Noul album „Dizzy” are 12 compozitii Brazda lui Novac la care se adauga un remix al piesei Streets canta de muzicianul grec Subheim. Albumul va fi lansat la label-ul Raumklang Music din Germania. www.raumklang-music.de

Brazda lui Novac il va avea, la lansare, ca invitat pe Dirk Geiger, din Germania, binecunoscut in randul iubitorilor de IDM/glitch/ambient, plus inca 2 invitati romani:  Luntaire si matze.

PROGRAM:

21:00 – 22:00 – Luntaire (Kahvi Records)
22:00 – 23:00 – Dirk Geiger (Raumklang Music, Tympanik Audio)
23:00 – 24:00 – Brazda lui Novac (Raumklang Music, Square Sound Records)
24:00 – 02:00 – matze DJ set

intrarea 20 lei

Ce reprezinta noul album Dizzy pentru Brazda lui Novac? “Cred ca e un pas important, o oglinda a ceea ce mi s-a intamplat in ultima vreme, totul e legat de ceea ce traiesc”.

Pe viitor, Brazda lui Novac si-ar dori ca muzica lui sa ajunga la urechile a cat mai multor oameni: ”Mi-ar placea sa ies cumva din zona underground in care ma aflu acum, dar fara sa fac nici un compromis in muzica”.

Brazda lui Novac produce muzica electronica pura, sintetizata, “dar cu un mare aport uman. Poti sa o asculti linistit ca un background sonor, dar daca esti atent la detalii, poti descoperi sunete pe care in modul <<ambience music>> pot trece neobservate”.

Brazda lui Novac este Victor Popescu, iar numele de artist este inspirat de la numele cartierului cu acelasi nume din Craiova, locul unde s-a nascut. In 1997, odata cu primul PC, a inceput sa faca muzica. I-a placut atat de mult incat a renuntat la a profesa arhitectura. Mai intai a lucrat in cateva studiouri din Bucuresti, ca mai apoi sa isi deschida propriul studio. In anul 2010, lanseaza primul album „Brazda lui Novac”.

Dirk Geiger 

S-a nascut in anul 1975 la Tübingen. La varsta de 15 ani, Dirk a inceput sa fie DJ si in caţiva ani deja Isi producea propria muzica. A format trupa Kraftmaschine din care Inca mai face parte. In 2002, a format label-ul Raumklang Music, unde a lansat lucrari ale artistilor Hotaru Bay, Klangstabil, Defekt, Schwarzer Engel si propriul album de debut ‘Dondukov 15‘. In ultimii 5 ani, Dirk Geiger a lucrat exclusiv la proiectul care Ii poarta numele si unde produce muzica ce poate fi inclusa In genurile IDM, Glitch si Ambient.

Luntaire

Intr-o continua ascensiune si cu o atmosfera aparte, Luntaire reuseste sa combine influenţele de „old-school electronica” cu muzica electronica moderna urbana, la care se adauga o buna doza de emoţie si expresivitate. Luntaire nu este numai un nume, este aproape o poveste, In care regasim experimentele In a sculpta sunetul potrivit si care reprezinta o realitate dintr-un vis aievea.

matze

Muzica Matze (Cristian Stanciu) înseamnă să treci, după chef, prin electronic spre experimental eclectic condimentat cu voci și atmosfere românești din sfârșitul secolului trecut și începutul mileniului.
„Încerc să îmbrac electronic subiecte din social si politic, care de obicei te fac să schimbi postul, să combin electronic experimental cu folclor românesc pur și virgin…”

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *