LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Se deschide Artskul

de veiozaarte  |  24 octombrie, 2011  |  0 comentarii

Expresia artistica moderna, electronica, robotizata, fie clasica, conventionala, da simtire vietii. Nasti pasiune, motive, distractie, templu, sau meserie. Intr-un prezent informatizat si rapid, studiul se face concentrat, aplicat, cu metode compilate din swatch-urile disponibile.

Incepem Artskul cu o selectie de oameni formati cu studiu, in primul rand maniaci ai aplicatiilor lor, egoisti care cerceteaza si expun, si abia apoi profesori. Experimentati sau in plina dezvoltare, acesti noi pedagogi au ce invata. Artskul va deveni un hub de oameni profi stransi din club, cinema, din revista, de la teatru, care ofera skilluri aplicate si dialog de calitate 24K studentilor ce au dat cu subscrisul la cursuri.

Pedagogia de maniera unei scoli populare va fi mediata de noi, incat fiecare participant la curs sa plece acasa cu ambitie, curiozitate, placere, drive, sau chiar frustrare si reflexivitate, intru a pune si a face.

Seria I din serialul Artskul incepe cu 10 profesori. Seria II din Artskul va incepe subtil, fara ca Seria I sa se fi terminat neaparat: suntem deja in tratative entuziaste cu alti viitori profesori care vor sa invete in maniera asta. Un atelier se va intinde pe 10 sedinte, suficient timp incat sa pui intrebari, sa ti se puna intrebari, sa memorezi, sa dai Save As. Cursurile vor fi presarate cu invitati faimosi in micile lor cercuri sau pe marile ecrane, si din cand in cand alune in castroane.

In afara steagului cu profesori ultra-sleek, vrem sa dam doza de aplicatie, certificatul moral, moneda valoroasa intoarsa inapoi, sa dam skillul, startul sau conturul pentru proiectii video si scenarii tinerete2012, publicitate 2013, trackuri de pus pe loop, sunete de pian care scot vecinii la scandal.

Pe Dudesti 155 avem un spatiu cald pe vreme rece, rece pe vreme de cald, termopan, ecrane, telecomenzi, salon de lounge si apa plata, stradal.

Lectiile vor fi desenate anterior de fiecare profesor, dar neavand o programa scolara clasica, vor respira si evolua, dupa voi si noi.

Artskul Cu:

Mircea Mocanu – Photoshopate (imagine, manipulare, retus, compozitie, photoshop, design)

Iashido – curs de I/O (input/output), cultura vizuala, interactive, programare, reverse engineering, web archeology

Matze – Audio test dummy, sampling

Brazda lui Novac – sinteza muzicala, sound design

Mihnea Mihalache Fiastru – Scriere la zi (statusuri Facebook, jurnale intime, autobiografii)

Vali Chincisan si Mika (Mihaela Kavdanska) – VJ-ingul sau jumatatea plina de imagine dintr-un multimedia live performance

(creatie si productie de materiale video in Flash, After Effects si Quartz Composer, mixing & remixing live in Resolume)

Matei Mocanu – Regie (script, storyboard, shooting, editing)

Tiberiu Crisan – De la poze la fotografii (introducere in ..)

Nora – pian

Vlad Ursulean – Jurnalism ratacitor (reportaje, scrisori, investigatii)

Daca ai intrebari legate de diete, retete, preturi, date ale problemei, www.artkul.ro

Mail la info@nullartskul.ro

Da join pe www.facebook.com/artskul.ro pentru senzatii, hinturi, comunitate

Da attend cursurilor

In curand dam la apa si site-ul

 

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *