LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Dressing Room Shopping Party Alternative Edition @ Popa Nan 82

de veiozaarte  |  5 octombrie, 2011  |  0 comentarii

Dressing Room Shopping Party a ajuns la a 6-a editie, metamorfozindu-se intr-un eveniment extins, dedicat tuturor celor care doresc sa experimenteze ultimele aparitii si senzatii din lumea fascinanta a designerilor, artistilor si artizanilor romani talentati. Se va intampla pe 8 octombrie, la Popa Nan 82.

Dressing Room Shopping Party este o manifestare conceptuala, menita sa promoveze miscarea artistica romaneasca de valoare si sa educe consumatorul autentic de stil de viata si design de nisa. Nu vorbim de un “targ de moda”, ci de un eveniment fara corespondent in Romania, cu valente exclusiviste, asemeni unei petreceri private, unde numai cei care se diferentiaza de marea masa sunt invitati.

Conceptul a fost initiat si dezvoltat in cadrul unui showroom privat, la initiativa designerului Oana Vasiloiu. Timp de 5 editii consecutive, evenimentul a adus invitati de marca precum Catinca Roman, Cristian Crisbasan, George Neagu, Agatha Blanck, Adrian Oianu, Wagner arte frumoase si povesti, Razzcraft si multi altii.

Avand deja o traditie, Dressing Room Shopping Party se extinde intr-o locatie mai mare, Popa Nan 82 fiind deja recunoscuta pentru evenimentele artistice care au avut loc aici in ultimii ani. Spatiul versatil beneficiaza de spatii generoase, unde fiecare artist sau expozant isi poate da frau liber creativitatii. In dressing room-ul imaginar, fiecare isi va amenaja propriul spatiu de expunere.

Pe 8 octombrie, Maestrul HORATIU MALAELE ne va onora cu prezenta in recitalul extraordinar “Sunt un orb”. Va asteptam in dressing-room-ul nostru neconventional sa petrecem o zi de toamna savuroasa de shopping si cultura si sa ne bucuram de fashion, fotografie, teatru, pictura, demonstratii de hair styling si make-up profesionist, degustare de vinuri nobile si bio-food. Vor mai straluci sub lumina reflectoarelor:

Designerii

Anca Miron – Debut – Fashion Show, cu participarea: Catrinel Catana, Simona Mandache (coregrafe) si actrita Lucia Butnariu,

George Neagu, Florin Dobre, Cristina Zegrea, Oana Oprea, Modamania, Silvia Cornea, SinColors, Razzcraft, Incubator 107, Anca Fetcu, PAVONE design, Florentina Giol, Corina Mardari,Ioana Popovici -Papusi, miss Babacilu, Stefan Musca,Designedbyyou, Tricouri Antante si Oana Vasiloiu

Pictura: Cristina Frentiu Socoleanu – “Retrospectiva vs Gaudi”

            Andra Ponomarenco

Fotografia: Ana Marinescu

Grafica satirica: Horatiu Malaele

Parteneri si sponsori: Bacania Veche, cafeaua Domingo, Atelier Horatiu cu sprijinul Fundatia Scena, Casa de vinuri Gramma, Q Studio (make-up & hair education), Noblezza, PPD Romania.

Promovarea si mediatizarea sunt aspecte importante in aceasta ecuatie, de aceea va invitam sa ne fiti alaturi in sustinerea tinerilor artisti si designeri romani, a celor care creeaza cu adevarat! Hadeti sa-i sprijinim pentru ca au nevoie de aprecierea si de incurajarea noastra, pentru a sustine impreuna cat mai multe valori autentice din Romania! Va multumim si va asteptam cu drag!

Parteneri media: Radio Guerrilla, fashion&beauty.ro, veiozaarte.ro, Connect, 121.ro, feeder.ro, eventtv.ro, Fox Magazine,PHOTO magazine, LUXURY magazine

Cum (scenariu):

Intrati in filmul nostru de lung metraj! Proiectia incepe de la ora 10.00 AM si se sfarseste in noapte, dupa 10.00 PM.

Scena 1, actul 1:

10 AM: Dressing Room Shopping Party isi deschide portile. Bacania Veche incanta simturile cu aromele cafelei Domingo si delicioasele prajituri de autor, semnate de doamna Nina – nepoata lui Marin Preda. Barmania intra in scena cu demonstratii de barista.

Scena 2, actul 2:

Laborator de bune maniere oferit de Asociatia Manieres si Incubator107.

Scena 3, actul 3:

02 PM: “Sunt un orb” – cu Horatiu Malaele

Scena 4, actul 4:

03 PM: Fashion show Debut – Anca Miron

Scena 5, actul 5:

Scenarii de conversatie si replici memorabile – degustare de vinuri albe, tinere, oferite de casa Gramma.

Scena 6, actul 6:

Petrecerea continua.

Sinopsis:

Pe platourile de la Popa Nan 82, va oferim toate facilitatile unui blockbuster, care va continua o serie de Oscar, atat timp cat veti crede in scenariul nostru.

 

 

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *