LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

WAHA Festival, 2013

de veiozaarte  |  12 iulie, 2013  |  0 comentarii

Waha Festival – Batanii Marii in Judetul Covasna – 18 iulie-21 iulie, 2013

Festivalul Waha are loc pentru a doua editie consecutiv si este focalizat pe 3 directii principale : Muzica si dans, Arte si spectacole, Trai alternativ. Evenimentul are loc in aer liber, in mijlocul naturii, intentia fiind aceea de a aduce oamenii mai aproape de muzica si natura, fiind si un prilej de celebrare a acesteia din urma.WAHA-cu-banda-parteneri610

Festivalul va reuni peste 200 de artisti din tara si din strainatate impartiti pe 3 scene: psy, alternative si chill out.

Scena psy reunestete stiluri muzicale precum psihedelic, goa, progressive trance.  Aici vom regasi cateva nume importante de pe scena internationala muzicala de profil precum Juno Reactor (UK), Atma (RO), Dark Whisper (IT/DE), Pura (RS) dar si artisti romani reprezentativi ca Latam, Roua,Trans Humanta. Sunetul pentru aceasta scena va fi un soundsystem autentic Funktion One.

Scena de alternativ aduce sub acelasi acoperis concerte live, muzica fusion, alternative, muzica electronica, techno, jam sessions : Meltdown Mickey (UK), Kenny Diezel (UK), Aria Urbana *live* (RO), Akim Hash *live* (RO), Poetrip *live* (RO), DJ Vasile (RO), Kosta (RO), UFE (RO), s.a.

Scena de chill out ne va relaxa simturile cu genuri muzicale precum ambient, downtempo si dub. La pupitru vor urca: Ancient Core *live* (RO), Logical Elements *live* (RO), Oxya *live* (GR), Matze (RO), Ati (CL/RO), SaranankaraProject (RO) si multi altii.

Pe langa partea muzicala va veti putea bucura si de o mare diversitate de Arte si Spectacole. Artisti din Romania si Europa va vor oferi, prezenta si expune : land art, arte plastice, spectacole cu focul, cinematograf in aer liber, performance, UV art, vizualuri, etc.

A treia directie pe care se focalizeaza festivalul Waha este Traiul alternativ.

„Sharing Trust Society: The Experiment” are ca scop crearea unui context pentru a incerca diferite forme sau posibilitati alternative de relationare si convietuire, pornind de la ideea unei societati alternative bazate pe impartit si impartasit. Propunem experimentarea unui model socio-economic si de organizare diferit, in care sistemul de valori actual va fi rechestionat, capatand o noua dimensiune, in care mijloacele  de exprimare creativa si schimbul de cunostinte si servicii vor sta la baza construiriisocietatii alternative.

Zona de Healing va propune o viziune asupra dezvolatrii personale si a cunoasterii prin ateliere pe diferite teme, tehnici si metode practice de aplicare a trailui si terapiilor alternative, un spatiu pentru minte, trup si suflet.

Locatia : Judetul Covasna, Comuna Batanii Mari (vezi harta | vezi poze)

Evenimentul este organizat de Asociatia Unda  si Thrancians cu sprijinul Dragonz Family  si Tribes United.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Republika Verde, Radio Groove ON, SubFeleac Cluj Napoca, Ginger Group, Yazee, Psyonic, Veioza Arte, Feeder, Metropotam, Drumul spre Centru, Anyplace, Vinsieu, Vice, sub25, 7 seri.

Pret bilet: 220 lei

Data deschiderii : 18 iulie 2013

Data inchiderii : 21 iulie 2013

Pentru cateva zile vrem sa traim ca o comunitate in mijlocul naturii unde fiecare joaca un rol in realizarea evenimentului iar barierea dintre artist si public dispare.

Site-ul oficial | Pagina facebook | Canalul youtube | Sharing Trust Society @ Waha Festival 2012 | Poze Waha festival 2012

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *