LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Street Heroes 2014 - Summer Swag

de veiozaarte  |  31 iulie, 2014  |  0 comentarii

Sâmbătă 23 august la ora 10 a.m. se deschid porțile Arenelor Romane pentru a primi crema culturii urbane underground și pentru a sărbători a 10-a ediție în care sporturile și artele urbane sunt la ele acasă.

So skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, hot babes, hipsters, writers, artists, stylers, performers and photographers get your gear on and get ready to play & party for 24h!

afis-summer-swag-850

Ca de fiecare dată, această ediție vine într-o formă fresh. După câteva ediții în parcul Tineretului, competiții organizate la Iași sau Cluj, skatepark-uri construite la Arenele Romane sau Turbohalle, Street Heroes sărbătorește pentru a 10-a oară cultura urbană în cadrul unui monument istoric, Arenele Romane, cu un skatepark upgrade și multe surprize.

În vara aceasta Street Heroes se desfășoară cu nou setup de rampe, se reinventează, așa că dacă pariticipi pentru prima dată pregătește-te pentru 24h de haos organizat și distracție la cote maxime. Imaginează-ți că pentru o zi activitățile preferate și cei mai buni prieteni se adună într-un loc cu istorie și super-vibe pentru a afla care sunt cei mai buni sportivi, dar și pentru 24h de megafun.

Ediția Summer Swag se adresează sportivilor PRO. La disciplinele extreme, riderii se pot înscrie doar dacă primesc invitație de la coordonatorii fiecărui sport.

Invitații de renume internațional sunt nu numai muzicali, dar și rideri pro care să ne arate cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem. Tot ei formează și juriul competițiilor, așa că participanții se vor da în spectacol cu trickuri fantastice pentru a impresiona riderii recunoscuți internațional și publicul amator de sport și cultură urbană.

Cei mai hardcore dintre participanții cu stil câștigă, pe lângă premiile în bani, o excursie video-documentată la Offline Sport Games în Ungaria, ocazie cu care să arate că talentul și stilul nu cunosc granițe. Valoarea totală a premiilor este de 3500 de euro.

Așa cum ne-am obișnuit, după ce anunțăm premiile încep concertele. Seara debutează cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae de origine italiană. Ne bucurăm de apusul de vară pe ritmuri de pace ca apoi să ne energizam puțin cu unul dintre „baietii rai” ai hiphop-ului românesc, Sișu Tudor. Continuăm să ascultăm mesajul muzicii cu GhostFace Killah, membru al celui mai mare grup de hiphop, WuTang Clan. Ghostface Killah este recunoscut de critici pentru flow-ul său gălăgios și pentru narațiunile sale emoționale care conțin argou criptic. MTV și About.com l-au inclus în topul celor mai buni MC ai timpurilor noastre, iar revista Q l-a declarat cel mai bun povestitor rap. Pitchfork Media recunoaște că artistul are instincte de a povesti de neegalat și că poate fi cel mai bun și plin de viață storyteller văzut vreodată. Mai departe schimbăm BPMul cu unul mai rapid și îi primim cu entuziasm pe britanicii Tantrum Desire, urmând să încheiem seara cu muzica riderului din Ungaria, Adam Ajkay.

Așa că vara asta nu ai nicio scuză să lipsești de la distracția supremă!

Dacă vrei să faci parte din adevărata mișcare urbană underground, vino și tu pe 23 august la Arenele Romane și bucură-te alături de noi la cel mai mare eveniment din România dedicat culturii și sporturilor urbane!

Street Heroes 2014 – Summer Swag Facebook Event

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *