LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Curators’Network @ Muzeul Brukenthal Sibiu

de veiozaarte  |  30 aprilie, 2012  |  0 comentarii

CURATORS’ NETWORK este o reţea curatorială constituită în anul 2011 din iniţiativa a cinci instituţii non-profit din Europa: Asociatia Hablar en Arte din Madrid, Foundation for Visual Arts din Cracovia, Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, Kunsthalle Exnergasse din Viena şi Studio of Young Artists din Budapesta.

Între 18 şi 24 iunie, membrii reţelei curatoriale (Sören Meschede, Borbála Szalai, Tomasz Gutkowski, Anca Mihulet, Andrea Löbel), alături de invitaţii lor se vor reuni pentru discuţii cu artişti şi alţi agenţi culturali din România şi din străinătate.

Una dintre misiunile principale ale CURATORS’ NETWORK este susţinerea artiştilor activi, cu un profil interesant, dar care nu au suficientă vizibilitate. Ca atare, la fiecare întâlnire a curatorilor, 20 de artişti originari din ţara în care are loc reuniunea vor fi selectaţi de un juriu să îşi prezinte portofoliile membrilor internaţionali ai reţelei curatoriale şi celorlalţi agenţi culturali invitaţi. În cadrul întâlnirii din România, evaluarea portofoliilor artiştilor selectaţi va avea loc în spaţiile Galeriei de Artă Contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu, strada Tribunei nr. 6 în zilele de 19, 20 şi 21 iunie 2012. Artiştii români pot aplica direct pentru Portfolio Review accesând site-ul oficial Curators’Network – www.curators-network.eu/sibiu

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *