LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Roman Tolici, SIMVLACRVM – deschiderea galeriei MOBIUS

de veiozaarte  |  5 octombrie, 2015  |  0 comentarii

București, 8 octombrie, 2015 – MOBIUS invită iubitorii de artă contemporană la evenimentul care marchează deschiderea oficială a galeriei, ce va avea loc joi, 8 octombrie, începând cu ora 7 p.m., la sediul din strada Mendeleev D.I. # 2.

poster simvlacrvm

MOBIUS debutează cu SIMVLACRVM, un solo show de Roman TOLICI, expoziție în cadrul căreia este prezentat un nou ansamblu de lucrări, realizate de către artist în perioada 2013-2015. În seria SIMVLACRVM, Roman Tolici propune o analiză vizuală a conceptelor fundamentale în cadrul cărora funcționează umanitatea, precum și a felului în care aceste concepte sunt percepute și turnate în definiții de către contemporaneitate.

Expoziția este curatoriată de către Simon Hewitt, critic de artă și analist al pieței de artă contemporană, prezent frecvent în publicații de profil internaționale precum Art + AuctionThe Art NewspaperAntiques Trade Gazette și The Huffington Post.

Fondată în 2015 de Mira Burke și Roxana Gamart, galeria MOBIUS propune formarea unei platforme solide și constant active de susținere și promovare a proiectelor de artă contemporană din Europa de Est, prin expoziții, evenimente dedicate zonei de interes, seminarii și discuții publice cu artiști și profesioniști din domeniu, atât locali, cât și internaționali, precum și publicații dedicate creșterii interesului față de fenomenul de artă contemporană din această zonă. Galeria Mobius inițiază astfel un dialog între comunitatea culturală din București și actanții de pe marea scenă internațională a artei contemporane.

MOBIUS este situată pe strada Mendeleev D.I. # 2., sector 1, București.

Galeria este deschisă de marți până sâmbătă, între orele 10 am – 6 pm, și duminica, în baza unei programări prealabile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.mobius-gallery.com  

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *