LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Discoballs live @ CONTROL

de veiozaarte  |  28 februarie, 2012  |  0 comentarii

Joi, 1 martie, proiectul electro Discoballs revine pe scena din Control. dupa mai bine de un an. Baietii dezlantuie si regrupeaza energii si ritmuri dementiale intr-un show de exceptie! Seara va fi completata de un live mix marca Rusu & Flore, aka Khidja.

Intrare: 15 lei | Open doors: 21.00 h

”Heroes”, primul release din 2012 al trupei Discoballs, se afla deja in heavy rotation la Radio Guerrilla.  Produsa, mixata si masterizata la studioul IPT Recording, piesa asteapta „lumina zilei” de prin noiembrie, anul trecut. Trupa promite ca va reveni cu un al doilea release pana la iesirea ghioceilor.

In lista materialelor discografice, Discoballs bifeaza cu mandrie single-ul „Planetarium”( Dark Clover Records, 2011) si piesa „Str. Ongfeeling” (2010 ) ,inclusa pe compilatia „Buzz.ro!” lansata de Local Records.

Alexei (synth / sampler) , Mizdan (bass guitar / synth) si  Kirodian ( drums / percussion), autodefinesc proiectul Discoballs ca ” o provocare, un manifest, un curent, un show – con cojones y con corazón. Muzica electronica, improvizatie fara limitele genurilor.”

Povestea Discoballs incepe la inceputul anului 2008 si prinde un contur din ce in ce mai clar, dar in acelasi timp surprinzator, odata cu fiecare performance. Valul muzicii electronice romanesti i-a purtat,  in toti acesti ani, prin numeroase cluburi din tara si la numeroase party-uri si festivaluri de profil.

Toti cei care se mai gandesc cu nostalgie la concertul trupei austriece Elektro Guzzi, sunt asteptati joi in Control, la varianta de live-act complementar – romaneasca a proiectului Discoballs.

Facebook | Myspace | YouTube  | SoundCloud

***

Khidja este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare in zona muzicii electronice romanesti. Rusu si Flore mixeaza genuri muzicale diverse de la funk, jazz si deep house la disco, iar set-urile lor capata o noua ”savoare” de la un eveniment la altul.

Facebook

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *