LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

CHARLES WEBSTER/ INDIE JULES (live act)/ VICTOR STANCOV@Madame Pogany

de veiozaarte  |  1 septembrie, 2011  |  0 comentarii


Legenda deep house Charles Webster va mixa pentru prima dată în România pe data de 17 septembrie, la Madame Pogany. Seria evenimentelor debutează în acest sezon cu dj set-ul artistului englez Charles Webster, seara fiind completată de INDIE JULES (live act) și VICTOR STANCOV.

Intrat deja în a doua decadă de la apariția sa pe scena muzicii electro, Charles Webster este unul dintre puținii care reușesc să spargă șabloanele din lumea atât de învechita și previzibilă a muzicii dance. Este totuși discutabil dacă e cazul să includem în categoria dance un astfel de tip, al cărui artist preferat este Rickie Lee Jones și pe ale cărui discuri se strecoară pasaje soul sau unele încărcate de profunzime.

De –a lungul carierei sale lungi și diversificate, a înregsitrat sub mai multe nume de scenă (Presence, Furry Phreaks, Lo:rise, Version, Love From San Francisco, Megatonk) , lucrările sale având un sound destul de greu de categorisit. Webster lucrează acum la un proiect jazzy și la încă un album solo, oscilând mereu între electronica și future pop, când nu urmărește să creeze piese antrenante, de dans.

Charles a vândut peste 100 000 de albume, făra să fi fost vreodată considerat mainstream sau fără ca vreun single de-al lui sa fi ajuns hit.

A avut inspirația de a se ocupa singur de producție (Miso Records) , trecând de la un proiect la altul , înainte ca acestea să se consume și să își piardă din intensitate. Îi e foarte simplu să facă muzică în orice tempo, să combine numeroase genuri și chiar să scrie piese.

SOUNDCLOUD

Indie Jules, pregateste ceva cu totul special pentru acest eveniment de deschidere a sezonului la Madame Pogany. Seara de 17 septembrie va fi un live fusion de electronica, indie, cu techno si house.
Demo

Pe Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, îl cunoașteți deja de sezonul trecut. Cu siguranță l-ați mai văzut în cei 4 ani de activitate și la diverse party-uri, mixând bossa nova , jazz, soul, funk , Detroit techno, Chicago house sau deep house.

SOUNDCLOUD

Drop by!

Evenimentul începe la ora 23.00.
Intrarea este libera!

Madame Pogany se afla pe Str. Banu Antonache 40 – 44 (Piata Floreasca) Sector 1

Parteneri media: feeder.ro, veiozaarte.ro,Tillate.com, Metropotam.ro, beatfactor.ro, sofresh.ro, hypestreet.ro, hipmag.ro, muzicabuna.ro , woobicha.com , beatfactor.ro , iConcert.ro, Port.ro, Kudika.ro, Afterhours.ro, Onlinegallery.ro,Thegig.ro, Urban Things blog, bestmusic.ro, tonight.eu, hailaconcert.ro, nights.ro, timeoutbucuresti.ro, romanialibera.ro, sapteseri.ro, goingout.ro, looms.ro, 121.ro, Asociatia Paspartu

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *