LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

DJ Andy Smith @ Madame Pogany

de veiozaarte  |  17 octombrie, 2011  |  0 comentarii

Pe 22 octombrie , dj-ul ANDY SMITH revine in Romania, la Madame Pogany, alaturi de MC HONEYBROWN. Seara va fi deschisa de live mix-ul lui George Stanca aka Notsocommon Dj. Be there!

Intrarea este libera.

ANDY SMITH & MC HONEYBROWN

In setul lui Andy Smith, de la Madame Pogany, veti recunoaste scratch-uri al unor piese cu influente old school (anii 70, 80, 90 ) de Hip Hop, Soul, Funk, Boogie, Reggae , mixate cu vibe-uri de petrecere in stil Bristol.

Numele lui Andy Smith este asociat cu Portishead, datorita elementelor de hip-hop scratch DJ-ing care completeaza si definesc sound-ul cunoscutei trupe trip-hop pe primele două sale albume. Smith era deja cunoscut printr-o cariera solo sau in colaborarea cu alti artisti internationali si inainte de a fi membrul trupei Portishead, atat ca dj cat si ca producator, sample supplier & record compiler.

Andy a devenit unul dintre cei mai respectati dj de club si un nume de referinta in industria muzicala. Din 1998 , lansa albume cu mixuri de mai multe genuri, combinand scratching de vintage funk, R&B si  Soul cu  Hip Hop contemporan.

“The Document” ( 1998), este primul album de mix-uri care combina o  varietate atat de mare de genuri muzicale, pornind de la piesele unor muzicieni atat de diferiti, precum Tom Jones, Peggy Lee , The Jungle Brothers si The Spencer Davis Group.

Mai nou a aparut si pe cd  Jam Up Twist, o compilatie cu mixuri de rock’n’roll, R&B, Northern Soul și ska, care poarta numele serilor sale de succes  din cluburile din Londra, Dublin si Bristol.

NOTSOCOMMON DJ

Pentru el muzica este mai mult decat o pasiune. Este un stil de viata pe care si-l cultiva atent. Influentele pe care nu ai cum sa nu le simti in stilul sau sunt dintre cele mai diverse. De la Prodigy al carui fan declarat este pana la The Cure. De la Kraftwerk pana la James Zabiela. De la Pink Floyd la Radiohead. De la New Order si Joy Division la Chemical Brothers si Moderat. Lista este atat de vasta si imposibil de epuizat ceea ce intareste afirmatia ca, pentru a fi un dj cu adevarat bun, pe langa tehnica, trebuie sa ai o cultura muzicala de invidiat, o lectie pe care Notsocommon si-a insusit-o pe deplin.

http://soundcloud.com/notsocommondj

A inceput sa mixeze in 2006 in Cool Cat unde fiecare seara de joi il gasea in spatele pupitrului. Tot in 2006 a mixat in legendarul Web Club alaturi de Marika. De atunci au urmat noi si noi locatii printre care Expirat si The Other Side of Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, Sub Bufet, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, Sex Tower Underground Power, Festivalul Penisula (2009), Palatul Universul.

Varietatea de stiluri pe care le abordeaza in seturile sale nu face altceva decat sa il confirme ca un dj versatil, capabil sa mixeze booty and funky breaks, dar si electro si industrial, trecand prin alternative indie, dubstep si ajungand pana la house si techno.

Pana acum are la activ deja 2 nominalizari la premiile Nights la categoriile „Cel mai bun dj debutant” si „Cea mai mare ascensiune”.

In 2009 a debutat in eter la Radio Bucuresti, fiind in fiecare miercuri gazda emisiunii Electrocord, prima emisiune de muzica electronica de la postul respectiv, reusind de asemenea si performanta de a fi cel mai tanar dintre colegii sai de radio. Printre invitatii pe care i-a avut se numara atat artisti romani cat si straini precum: Junkyard; Marika; Unu; TRG; The Model; Ok Coral; VRT; Mesmer; Adrian Patrascu; Negru; Michi etc; straini: Elite Force; A-Skillz; Meat Katie; Atomic Hooligan (Terry).

Rezervari & mai multe informatii : 0743 661 782

www.madamepogany.ro

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 –  44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *