LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

LUNA AMARĂ - live in Panic!

de veiozaarte  |  27 decembrie, 2012  |  0 comentarii


provoked by Grolsch

Vineri, 28 decembrie, incheiem sezonul de concerte cu Luna Amara, o aparitie fascinanta si controversata, fiind de multe ori cenzurata din cauza opiniilor politice transante. Un sound rock puternic, matur si versuri care vorbesc despre o existenta culturala intr-o societate dominata de ignoranta, prostie si incultura, vor inunda sala de concerte din club Panic!

Intrare: 15 lei
Fb event

De la debutul discografic si pana in prezent, Luna Amara a cantat in deschiderea trupelor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls si Deftones. Prima aparitie pe plan international si-a facut-o in 2005, la festivalul de la Sziget, apoi a cantat in Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Bulgaria, Turcia si Republica Moldova si lista continua.

Luna Amara se inscrie in istoria rock-ului autohton cu o cariera muzicala de 12 ani, 4 albume de studio, sute de concerte in tara si strainatate, participarea la cele mai mari festivaluri romanesti de gen (Stufstock, FânFest, Peninsula, Coke Live, etc.), prezenta la Sonisphere/Tuborg Green Fest Romania pe aceeasi scena cu Anathema, Stone Sour, Alice In Chains & Rammstein si o dubla invitatie de a concerta la Sziget Festival.

Povestea continua!…

www.luna-amara.ro
www.facebook.com/LunaAmaraBand
www.youtube.com/watch?v=NlY65iOBLTE

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura ( fosta locatie a clubului Control).

www.facebook.com/clubpanic

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *