LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Concert Blue Nipple Boy @ lansarea Carevasazica

de veiozaarte  |  25 mai, 2011  |  0 comentarii


Ziarul asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte România se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea număr al publicaţiei gratuite pentru studenţi, „Carevasăzică”.

Careva să zică şi pe final de primăvară! Ziarul asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte România se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea număr al publicaţiei gratuite pentru studenţi, „Carevasăzică”.

Spiritul ludic nu a părăsit echipa redacţională, care a anunţat conceptul viitorului număr printr-un concurs, aşa cum şi-au obişnuit publicul încă de la primul număr: jocul şi joaca, în toate formele lor. De această dată, concursul nu s-a limitat la secţiunea de articole şi grafică, ci a primit şi fotografii reuşite care să ilustreze şi să reprezinte cât mai creativ tema generală a numărului. Câştigătorii se vor regăsi, împreună cu lucrările lor, în paginile „Carevasăzică” #2. Cei care participă la evenimentul de lansare vor avea ocazia să îl primească gratuit. Ulterior, ziarul va fi distribui în cămine și facultăți, dar va apărea și în variantă online.

Lansarea este una cu proiecţii şi cântec. NexT Film Festival pune la dispoziţie o serie de scurt-metraje tematice pentru cinefili, iar nu mai puţin de două trupe româneşti sunt aşteptate să concerteze în aceeaşi seară: East Roots și Blue Nipple Boy. Interviuri şi discuţii mai detaliate cu membrii trupelor, precum şi informaţii despre cum se prezintă scena românească a trupelor tinere de underground veţi putea regăsi apoi în ziar. De la indie la ska, de la reggae la sounduri foarte sofisticate, lansarea celui de-al doilea număr Carevasăzică le va avea pe toate.

Aşadar, dacă vrei să citeşti, să asculţi şi să vezi în mod nonconformist, toate într-un singur eveniment, te aşteptăm în Kulturhaus, joi, 26 mai, de la ora 20:00 să sărbătoreşti alături de noi şi să primeşti un nou număr al publicaţiei realizate de studenţi pentru studenţi, „Carevasăzică”.

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *