LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

STEREOCAT @Jazzy Nights in Energia

de veiozaarte  |  8 octombrie, 2013  |  0 comentarii

Acorduri jazzy cântate live, socializare relaxată şi exprimare după stare. Cam aşa ne place să asortăm din când în când serile de joi la Energiea.

Ne era dor de atmosfera de bistro şi poftă de puţin „soul food”, aşadar pe 17 octombrie ne bucurăm împreună de începutul unei noi serii Jazzy Nights şi de live-urile lejere, de seară, pe care ni le oferă.17-Octombrie

Iar pe stabiliment, la prima ediţie, pune stăpânire caracterul muzical unic al STEREOCAT, în concert, în formulă completă: Catrinel Bejenariu – voce, Jimmy Cserkesz – chitară, Gabriel Bălaşa – percuţii.

Ca şi până acum, ne vedem în strada Brezoianu 4 la parter, după ora 21:30.

Accesul la concert este liber. Te aşteptăm!

Despre Stereocat:

„Stereocat is singing outside the box”

Au pornit cu gândul de a căuta muzică dincolo de hituri şi au ajuns să se întrebe unde ajung hiturile când fug de acasă.

Stilul minimalist pe care îl abordează le permite să îşi concentreze energia pe mesaj şi stare, iar despre cei trei artişti putem spune că sunt cunoscuţi pe scena de Jazz, Funk şi Rock pentru numeroasele proiecte în care au fost sau încă sunt implicaţi:

Catrinel Bejenariu, actriţă, între anii 2009 şi 2011 a fost membru al formaţiei Urma, în prezent este vocalul Butterflies In My Stomach. A mai cântat alături de Slang şi Excentric Blues Band.

Jimmy Cserkesz, chitaristul trupei Urma, membru fondator Slang, cunoscut pentru colaborările cu Luiza Zan şi 3Circles.

Gabriel Bălaşa, pictor şi percuţionist, a avut numeroase colaborări printre care: Byron, Blue Nipple Boy, Avant’n Gard şi Adrian Naidin.

Stereocat FB | Energia FB | Energia site

Rezervări: 07ENERGIEA / 0736374432

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *