LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

The Fresh prezinta BONOBO live @Arenele Romane

de veiozaarte  |  20 august, 2013  |  0 comentarii

The Fresh prezintă BONOBO live pe 15 septembrie la București. Pornit în turneul de promovare al ultimului album „The North Borders” încă din luna aprilie, după Geneva, Paris, Berlin și Moscova, producătorul britanic se va opri la București.

bonobo-610Dacă ultima dată prezenta lui Simon Green aka BONOBO la București, în februarie 2012, a fost într-o formula DJ set, excepțională de altfel și aplaudata de peste 1500 de oameni, de aceasta data Bonobo va fi prezent pe scenă împreună cu întreaga trupă de 12 instrumentiști, într-un show live cu siguranță memorabil.

Evenimentul va avea loc la Arenele Romane începând cu orele 20:00 și va fi întregit de prezența artiștilor locaIi Indie Jules – într-o formula live specială, Ufe și Deeproots.

Biletele se găsesc la prețul de 50 de lei și vor fi disponibile în rețele myticket, eventim, blt.ro, biletoo, iabilet.ro si pe bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. La intrare preţul acestora va fi de 70 de lei.

BONOBO

official site | facebook | twitter | soundcloud | youtube

Povestea lui Bonobo este una mai puțin obișnuită în muzica contemporană. Nu a apărut brusc din internet, ca o senzație virală, nu a lovit cu un prim hit și nu a avut o asociere abrupt accidentală cu Zeitgeist-ul. În schimb, pe parcursul a patru albume, nenumărate turnee, single-uri, remixuri și muncă de producție pentru alți artiști, Bonobo, încet, dar foarte clar, a devenit unul dintre cei mai importanți artiști din industria muzicii electronice. Munca grea a dat roade și a culminat în 2010 cu ” Black Sands, ” un albumul de măiestrie care a căsătorit geniul melodic inimitabil al lui Green cu o muzicală hemoragie electronică fară margine, bas și tobe molipsitoare.

„Black Sands” a continuat să vândă peste 160.000 de exemplare în întreaga lume, iar de la lansarea lui, Bonobo a făcut turul lumii cu trupa sa performând live și uimind un public ce numără câteva mii. Acest lucru vine ca urmare a peste zece ani de muncă grea și cinci albume care au șlefuit abilitățile lui Green. Un artist înnăscut, acesta se exprimă cel mai articulat prin muzică. Activitatea sa este întotdeauna imperativ și acut simțită, neexistând momente irosite, iar cele mari sunt întotdeauna prezente în showurile sale.

După încă un an de turneu hipnotic cu versiuni live, lungi ale” Black Sand”, el a găsit în sfârșit timp anul trecut pentru a se zidi într-un studio din New York să își scrie al cincilea album de studio. Acum, în 2013, el este gata să înalțe lucrurile cu încă un pas prin „The North Borders”. În față se află un drum lung – atât o evoluție naturală cât și o continuare a paletei electronice a ” Black Sands”. Tematic, rezonant, captivant și perfect format, albumul este o piesă de o afirmație extrem de coerentă muzical. Aceasta arată totodată cât de departe a ajuns muzica electronică. Bogăția texturii și forța emotivă sunt fațete găsite de cele mai multe ori, dacă se poate îndrăzni a spune așa, în muzica clasică. Dacă există o renaștere în această scenă muzicală, Simon Green ar putea face o cerere puternică de a fi una dintre forțele ei motrice.

Precum și în albumele precedente, „The North Borders” dispune de un echilibru atent între piesele vocale și cele instrumentale, asigurându-se că producțiile ajung și ele să aibă spațiu să respire și să strălucească. Când Green a descoperit că el și Erykah Badu împărtășesc o apreciere reciprocă pentru munca celuilalt, el a sărit să profite de șansa unei viitoare colaborări. Rezultantul,” Heaven for the Sinner”, este unul dintre triumfurile albumului, unul transcendental, o incantație vocală de primă clasă cu o cădere în trepte strălucitoare și o puternică dorință melodică.

Bonobo are o lungă istorie de descoperirea noilor talente (Andreya Triana, Bjaika), iar „The North Borders” reușește să facă încă o dată acest lucru. O nouă colaborare aduce în prim plan vocalele surprinzătoare ale lui Szjerdine presărate de-a lungul „The North Borders”, Green găsind iarăși vocea perfectă care se îmbină melodic cu instrumentalul său.

Artistul are stilul său propriu în peisajul electronic, folosind sound-uri clasice și beat-uri moderne, combinate cu voci calde – colaborările sale cu Andreya Triana si Bajka sunt deja repere clare în cariera sa. Interpretarea unică a albumului se va auzi în cadrul remarcabilului eveniment pregătit la Arenele Romane.

 

LINEUP:

BONOBO with full live band

Indie Jules live

Deeproots

Ufe

BILETE:

50 lei – în avans prin comandă pe www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos.

70 lei – la intrare

DETALII:

DATA: Duminică 15 Septembrie 2013

ORA: 22:00

LOCATIE: Arenele Romane

ADRESA: Str. Cuțitul de Argint, nr. 26

LINK EVENIMENT FACEBOOK

SPONSORI:

GROLSCH  | HOTEL CARO

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *