LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

noname.art - 7 aprilie

de veiozaarte  |  1 aprilie, 2011  |  0 comentarii

Pe 7 aprilie, Artwe va organiza prima seara culturala care va imbina muzica propusa de tinerii artisti cu scurtmetraje marca spunepescurt.ro

Studentii pe care ii vom asculta joi, incepand cu ora 20 in Logout Cafe se numesc Estrada Cvartet si ne vor incanta cu un repertoriu ce trece de la clasic la muzica de film fara sa-ti dai seama ca intre timp in urechi iti suna ragtime-uri, swing sau jazz.

„noname.art” este un concept inovativ dedicat studentilor Universitatilor Nationale de Muzica din tara in vederea promovarii tinerilor muzicieni in peisajul cultural de astazi.

Dorim sa implicam studentii talentați din facultatile cu profil muzical in proiecte menite să atragă atenția asupra potențialului tinerilor artiști. In cadrul proiectului noname.art vor interpreta studenti care studiaza sau au studiat la Universitatile Nationale de Muzica din ţara, deoarece convingerea noastra este ca printre acestia se afla foarte multi care ar avea ceva de spus in acest domeniu.

Atmosfera chill, muzica live, scurtmetraje interesante, design-ul british al locatiei precum si INTRAREA LIBERA trebuie sa-ti trezeasca curiozitatea de a ni te alatura.

www.artwe.ro

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *