LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

TATAIA buy ram

de veiozaarte  |  6 martie, 2012  |  0 comentarii

Vineri 9 martie, de mucenici, vom fi pulverizați printre stele. La infinit. Pe scurt 🙂

 TATAIA buy ram îl aduce pentru prima oară în România pe Max Cooper, unul dintre cei mai dinamici și interesanți producători ai scenei techno de astăzi, alături de Dual Shaman (live act), Herne și Grayscale.

Totul într-un setting vizual hipnotic, de proiecții pe diferite suporturi, intercalate, sincronizate la pulsul muzicii, create de Wonderboy, Alina Anca și Schultz.

Facebook event

– + – + – +

Cu o experiență de aproape 11 ani pe scena electronică din Marea Britanie, Max Cooper și-a construit cu minuțiozitate un sound unic printr-o fuziune de contraste. Opoziția dintre atonalism și armonic, dintre vechi și nou, dintre linii de bass puternice și synthuri abstracte, dintre glitch și melodic creează o furtună techno, care te re-circuitează.

Max Cooper aplică teoreme matematice în producțiile sale pentru a transforma mesajul muzical într-un caleidoscop organic și glitchy. Până în prezent a lansat piese la Traum Schallplaten, unul dintre cele mai respectate labeluri de techno din Germania, unde colaborează cu nume ca Extrawelt, Minilogue, Fairmont și Microtrauma. A semnat remixuri pentru formații ca Hot Chip, Au Revoir Simone și Portishead, dar și pentru producători precum Agoria, Sasha, Pig & Dan, Kaiserdisco.

Seturile lui Max Cooper te provoacă la o explorare muzicală a graniței dintre ordine și haos, care trece prin pasaje hipnotice și ambientale dar poate arunca oricând totul în camere obscure în stilul Berlin sau Detroit.

official site | soundcloud | facebook

– + – + – +

Dual Shaman, Vio și Dacian, sunt doi frați din Târgu Mureș pasionați de tot ceea ce înseamnă inovație în muzica electronică, pornind chiar de la bază, de la crearea de noi sunete. În liveuri folosesc instrumente muzicale aproape sf și experimentează cu beaturi impersonale, care trezesc monștrii activați energetic de ringul de dans, dar și cu bucăți intime, emoționale.

Au releasuri/ remixuri lansate la: Proton, Manual, Cinematique, Wolfskuil, Wide Angle, 3LHR, SNEJL, Origami Sound, Farver. Au remixat/ fost remixati de catre: Tigerskin, Ryan Davis, Jesse Somfay, Roland M Dill, TJ Kong, Nuno Dos Santos, Aebeloe, Taras van de Voorde, Jeff Bennett. Fac sound design/sample libraries pentru: Sony Creative Software, Sample Magic, Zero-G, Wave Alchemy, SoundstoSample și ShamanStems.

facebook | soundcloud

– + – + – +

Herne

soundcloud | facebook

– + – + – +

Grayscale

tumblr | soundcloud | facebook

+ – + – + – + – + – + – + – + – +

La party avem și o serie fresh de TATAIA #4, abia scoase din tipar.

– + – + – +

Iar la miezul nopții se vor servi mucenici abia scoși din cuptor 😉

– + – + – +

Parteneri: patrudouăzeci, Origami Sound, Papa la Șoni, Elite Music Management

Parteneri media: 24FUN, Oops Media, Vice, Feeder, Hipmag, Veioza Arte, Metropotam, Ginger Group, dor de duca, Musicnights, Nights, Neaparat.ro, The Vandallist, Hypestreet, Nightclubber, Tillate, Beatfactor, Club Action

Provoked by Grolsch

TATAIA buy ram intenționează să adune laolaltă toată populația de colaboratori, cititori, melomani, gimnaști ai ringului de dans, hipsteri și hipioți, oameni de bine de peste tot.

+ – + – + – + – + – + – + – + – +

Vă invităm la o călătorie melodică prin univers.

Vineri, 9 martie, 23:00 | Atelierul de Producție – Splaiul Unirii 160

– + – + – +

 facebook event | tataia.net

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *