LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Noaptea Alba a Galeriilor 2011

de veiozaarte  |  1 iunie, 2011  |  0 comentarii

Cincizeci si cinci de locatii in Bucuresti si doisprezece galerii si spatii alternative din Cluj participa vineri, 10 iunie, la cea de-a cincea editie a Noptii Albe a Galeriilor.

Diversitatea evenimentelor si a locatiilor cuprinse in programul NAG a devenit deja un lucru obisnuit pentru public. Expozitii, performance-uri, auditii, concerte, expozitii de street-art prezentate in galerii deja consacrate, in galerii nou infiintate, spatii alternative sau institutii transformate pentru o noapte intr-o galerie de arta, toate acestea formeaza un program efervescent si dinamic care promoveaza arta contemporana si tinerii artisti romani.
Programul/harta le puteti gasi in format downloadabil pewww.noapteagaleriilor.ro, in suplimentul special 24FUN si in locatiile participante la acest eveniment.

 

Bicicleta este si in acest an prietena traseului NAG#5! Cicloteque si Asociatia Green Revolution ne ajuta sa oferim publicului NAG biciclete gratuit; mai multe detalii pentru inscrieri se pot gasi pe www.noapteagaleriilor.ro.

 

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#5 realizat de catre Asociatia Ephemair este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor:  MNAC Bucuresti, CICLOTEQUE. Asociatia Green Revolution si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sint: ILLY, feeder.ro, Radio Romania Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte si Tataia.

 

Miercuri,  8 Iunie 2011, ora 10h00, in curtea Galeriei UNA din strada Budisteanu, nr.10 va avea loc conferinta de presa unde organizatorii vor prezenta in detaliu programul Noptii Albe a Galeriilor NAG#5

 

Detalii, informatii, noutati pe  www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO

 

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *