LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Shadowbox prezintă "KLUSTER", prima piesă de pe albumul ”100 Hz under Heaven”

de veiozaarte  |  26 februarie, 2014  |  0 comentarii

După multe ore petrecute în studio, trupa Shadowbox anunță lansarea primului album ”100 Hz under Heaven”.

Noul material abordează un stil mai electronic decât precedentul EP, ”The Hidden Elements”, dar păstrează totodată căldura elementelor acustice. ”100 Hz under Heaven” are influențe din genuri muzicale precum dubstep, grime, industrial, dar și dub, toate acestea oferind albumului un sunet unic în peisajul muzical românesc.

Albumul ”100 Hz under Heaven” este alcatuit din 14 piese cu ritmuri aparte, versuri originale si interesante și acorduri care te indeamnă să dai volumul la maxim.

Shadowbox s-a format în anul 2012 când s-au întâlnit Rareș Bartoș (Kluster) – vocal, Mihai Biggie Iordache – bass, Răzvan Ristea – tobe și Codin Orășeanu (LowFreq) – clape și sintetizatoare. Primul EP al trupei se numește ”The Hidden Elements” și contine patru piese, diverse ca și structură muzicală și influente, dar care, împreună, definesc stilul abordat de trupă – de la hip hop și grime, la dub și electro. Piesele sunt acum disponibile la free download pe canalul oficial de Soundcloud.

Acest album aduce cu sine maturizarea trupei și un nou stil pe o frecvență care îi reprezintă, așa că nu mai rămâne decât să ascultati piesa Kluster și să dați verdictul:

Urmăriți canalele oficiale Shadowbox pentru piese noi, imagini din studio și sala de repetiții și ne vedem la sfârșitul lunii martie la lansare!

facebook | youtube | soundcloud| reverbnation | bandcamp

Credits:

Producător: Shadowbox

Producător executive: Big Blunt

Mix & Master: John Puzzle, Melo Boulevard Studios

Artwork: Andrei Ionuț (DOP)

Visual FX: Rareș Bartoș

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *