LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Internship 4CULTURE

de veiozaarte  |  28 februarie, 2012  |  0 comentarii

4CULTURE Internship are o durata de maximum 12 saptamini (incepand cu 1 martie 2012), cu posibilitate de angajare part-time sau full-time in functia de coordonator de proiecte. Perioada de internship nu include remuneratie.

Lucrul in cadrul Asociatiei 4CULTURE, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce organizeaza EXPLORE DANCE FESTIVAL si proiectul JARDIN D’EUROPE ofera posibilitatea de initiere in coordonarea de proiecte europene, in parteneriat cu organizatii si institutii din Romania si strainatate, participarea la intalniri si dezbateri internationale, ca reprezentant al 4CULTURE.

Cerinţe:
– studii superioare, absolvite cu diploma de licenta;

– cunoasterea excelenta a limbii engleze (cunoasterea limbii franceze si/sau germane constituie avantaj in procesul de selectie);

– cunoastere si interes pentru mediile de creatie artistica contemporana (din Romania si strainatate);
– bune cunostinte de operare PC;

– excelente abilitati de comunicare si lucru in echipa, creativitate, perseverenta, rezistenta la munca in condiţii de stres, adaptabilitate, initiativa, flexibilitate, atitudine pozitiva si capacitate de gestionare a termenelor limita.

Atributii:

– candidatul admis va intocmi, conform cerintelor, documentele interne si externe necesare implementarii proiectelor Asociatiei 4CULTURE;

– va comunica cu artistii beneficiari si partenerii proiectelor pentru stabilirea tuturor detaliilor;
– va participa, alaturi de ceilalţi membrii ai Asociatiei 4CULTURE, la buna desfasurare a activitatilor.

Persoanele interesate sunt invitate sa trimita un CV si o scrisoare de intentie pe adresa coordination@null4culture.ro pana marti, 28 februarie 2012, mentionand in subiectul mesajului numele complet si postul pentru care candideaza.

In scrisoarea de intentie vor fi incluse numele si detaliile de contact a cel putin doua persoane care pot fi contactate pentru referinte.

Numai candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *