LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Love Issue #4

de veiozaarte  |  27 iunie, 2011  |  0 comentarii

Love Issue #4 abordeaza ideea izolarii, ideea retragerii de ce inseamna blocuri de beton, trafic intens, zgomot sau poluare si ne arata cum unii oameni au reusit sa fuga de toate astea si sa traiasca un alt mod de viata, poate mai sanatos, sigur mai curat si cel mai aproape de natura. Pe langa acestia, exista si aspectul in care oamenii sunt deja acolo.

Printre fotografii care m-au ajutat cu acest numar se afla si Roderik Henderson – castigatorul premiul I la World Press Photo 2010 – Portrait/Story, Benjamin Sklar – nominalizat la premiul Pulitzer in 2006 si cu fotografii publicate in New York Times si National Geographic sau Birthe Piontek cu ale ei proiecte expuse in diverse galerii internationale precum Muzeul de Fotografie Contemporana din Chicago sau Muzeul de Arte Aplicate din Gera, Germania. Love Issue a incheiat si un parteneriat cu Lomography.com in urma caruia s-a creat un concurs foto cu tema Izolare. In 6 zile s-au adunat peste 2000 de fotografii lomo iar primii zece clasati in urma jurizarii vor fi publicati in cadrul revistei.

Principalul articol al acestui numar este despre un cuplu tanar retras la marginea Bucurestiului, in comuna Lipia, unde au o casa de lemn foarte primitoare in jurul careia au grija de nu mai putin de 19 animale.
Ea a studiat medicina veterinara, dar lucreaza la o companie aviatica ca stewardeza iar el este editor video. Amandoi iubesc animalele iar visul lor este sa-si fac un cabinet veterinat in acel sat.
Abordarea fotografica este una interesanta, construita din trei puncte de vedere, de trei fotografi cu stiluri diferite.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *