LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

A apărut numărul 2 print al Revistei Atelierul

de veiozaarte  |  27 septembrie, 2011  |  0 comentarii

În weekend-ul care tocmai a trecut, la V for Vintage Rock&Roll, am lansat cel de-al doilea număr tipărit al Revistei Atelierul, un număr dedicat școlii care poartă numele Back to school.

Ne-a făcut mare plăcere sa ne reamintim de vremurile când eram eleve sau studente

și-am împărtășit și cu voi impresiile și pozele noastre, dar și obiecte și accesorii handmade școlărești. Câștigătorii concursului nostru cu temă școlară s-au bucurat să-și vadă creațiile publicate într-un articol special Back to school, iar Daria ne-a arătat cum să fim cochete în prima zi de școală.

Cum v-am obișnuit, și acest număr are multe tutoriale din care puteți învăța să faceți: un penar care nu seamănă a penar, agrafe de birou decorate handmade, o copertă de caiet și ustensile de scris personalizate, obiecte de birou handmade, dar și bijuterii realizate prin tehnica quilling.

Anca ne-a împărtășit ce a învățat ea despre fotografia de produs, iar Daniel Loagăr și Andrei Cornea ne-au povestit despre colajele și fotografiile pe lemn care prin viață în atelierul Una isola muy Hermosa. Alexandra Stan și Soul Rebel ne-au recomandat ținute pentru școală pe care noi le-am accesorizat handmade, iar Ramona ne-a arătat beneficiile fructelor Goji de la Pukka Food.

Iar pentru că dintr-o zi de școală nu putea lipsi pachețelul, Gabriela Iancu ne-a încântat simțurile cu spumă de smochine și coacăze roșii și faux-sushi cu gust dulce-sărat, iar noile noastre prietene de la Spic și Bob ne-au împărtășit secretul pentru pâinea cu secară și multicereale, dar și pentru pâinea-desert cu nuci și curmale.

Revista se găseşte în diferite locaţii din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Târgu-Mureş, Braşov, Iaşi, şi Constanţa, şi poate fi comandată prin poştă cu un mail la contact@nullrevista-atelierul.ro

www.revista-atelierul.ro

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *