LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Fundația Friends For Friends redeschide sezonul soluțiilor creative pentru profesioniștii din România

de veiozaarte  |  19 februarie, 2014  |  0 comentarii

Oricine se confruntă cu o probleme profesionale recurente sau situații personale greu de depășit, își poate deja ocupa un loc la prima dintre cele doua ediții Creative Fitness de anul acesta. Antrenamentele vor avea loc în perioada 13, 15, 16 și 18 martie.

cover-creative-fittnes-cu-logo610Creative Fitness Studio este un curs intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității ce pune accentul pe soluții practice la problemele care ne frământă zilnic în plan profesional sau personal. Rezolvarea metodică a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le dă participanților ocazia să dezvolte competențele dorite prin practică, cât și să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante.

Creativitatea a devenit o necesitate, nu mai este un moft sau un privilegiu. Avem nevoie zilnic de viteză de reacție, de capacitatea de a interpreta informații noi, de idei bune și de alegeri deștepte. Este deja o parte din jobul nostru și din viața noastră, din procesul continuu de învățare pe care trebuie să ni-l asumăm pentru a progresa. Atelierele CFS te ajută să exersezi aceste deprinderi, să le descoperi și să le dezvolti”.  (Vlad Tăușance, trainer Creative Fitness Studio)

Timp de aproape doi ani, rezultatele metodologiei Creative Fitness Studio au fost validate de cei peste 400 de participanți, confirmând că programul îi ajută să-și atingă obiectivele prin soluții inteligente și energizante. Au trecut de la e greu, nu se poate” la “hai să vedem cum se poate” nu doar în plan teoretic, ci și în activitățile lor cotidiene.

Am fost la Creative Fitness Studio cu echipa Aims și Dale Carnegie. Această experiență ne-a învățat să facem business altfel, ne-a readus spiritul ludic în viața profesională, ne-a învățat cum să ne uităm altfel decât rațional la o problemă de business – adică creativ. N-o să divulg soluțiile creative, dar pot să vă provoc: Cum poți amenaja un sediu de companie fără să investești în zugrăvit, arhitecți și designer? Cum poți coagula comunități fără powerpoint-uri și conferințe? Cum poți să faci un project plan altfel decât în excel? Cum poți să faci proiecte noi (din alt registru decât cel de business dar pentru business) în baza pasiunilor tale? Noi am găsit răspunsurile cu antrenorii Creative Fitness Studio.” Mihaela Perianu, Director General Aims & Dale Carnegie

Program CREATIVE FITNESS STUDIO IN 2014
Pe lângă cele două ediții de antrenamente deschise pe care FFFF le-a anunțat pentru anul acesta (în martie și în octombrie), sub umbrela Creative Fitness Studio se va mai organiza:

  • Personal Innovation Challenge – în vară – program intensiv de dezvoltare personală
  • Creative Fitness Studio pentru companii – programe personalizate pentru echipe din diverse departamente. Aici găsiți o prezentare numai bună arătat colegilor. Echipa CFS are grijă să vină cu cele mai potrivite propuneri de experiențe adaptate realității fiecărui participant.
  • din martie, ceva nou în programul CFS – seri lunare inspirationale despre noi trenduri și inovație în diverse domenii, cu Vlad și invitații săi speciali

Proiect lansat de Fundația Friends For Friends împreună cu trainerii programului, Vlad Tăușance și Sandra Ghițescu

trainerii

 

În perioada 17-23 februarie, oricine se înscrie în program beneficiază de pachetul programului la un costul special de 160 de euro în loc de 185 de euro.

Pentru mai multe detalii, explorați www.ffff.ro.

Despre Fundația Friends For Friends

Fundația Friends For Friends (FFFF) crede în puterea creativității în sens mai larg, al inovației. Dintre cele mai cunoscute proiecte FFFF: Premiile Superscrieri. Non-ficțiuni care schimbă lumea – competiție de scriere creativă și jurnalism narativ, expoziția Ciorne 2.0 – Cum devin ideile realitate?, Biblioteca FFFF -peste 1500 de cărți utile profesioniștilor implicați în industrii creative, Lobul Creativ – emisiune on-line care explorează cariere de succes, și, nu în ultimul rând, evenimentele de la Caffffe Creativa.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *