LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Bucurestii Noi direct din subteran

de Lidia Neagu  |  27 iunie, 2011  |  1 comentariu

Chiar daca era un zgomot infernal, reusesc sa aud intre doua lovituri de ciocan ca circulatia se va deschide pe 15 iulie. “Perfect”, imi zic. Nu prea am fost de foarte multe ori prin Bucurestii Noi, tocmai pentru ca ajung greu in zona, deci e la fix.
Suntem anuntati ca pentru ajunge la cealalta statie, adica la Parc Bazilescu, trebuie sa o luam pe jos, prin tunel pe o distanta de vreun kilometru jumate. Pentru mine era cum nu se poate mai bine, dar curand mi-am dat seama ca eram cam singura entuziasmata de idee. “Cum sa merg pe sina asa, pe jos? O sa mi se rupa pantofii” se plange o colega, in timp ce restul au preferat sa bombane impotriva oficialilor, care, inca o data privilegiati de soarta, au masina la peron. Cu toate astea, momentul exact in care piciorul de ministru, a atins masina ajutat de mana unui director, a fost privit cu sufletul la gura de toti cei prezenti.
Muncitorii raman inmarmuriti, iar operatorii de la televiziuni si fotografii alergau de colo colo impingand pe toata lumea. “Haide repede, ca acuma se suie si pleaca”, ii urnesc reporterii. Este de neconceput sa rataze acest moment unic in care un om se suie intr-o Dacie Papuc.

EVENIMENTE

Un răspuns la “Bucurestii Noi direct din subteran”

  1. […] citi continuarea articolului aici. Acest articol a fost preluat de pe site-ul partener […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *