LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Bucurestii Noi direct din subteran

de Lidia Neagu  |  27 iunie, 2011  |  1 comentariu

Cred ca saracii oameni sunt super stresati, cu un sef care a urlat pana atunci la ei sa aiba grija cum se prezinta si cum muncesc pentru ca vor fi filmati. Indiferent ca le e foame sau sete, sa lucreze intruna! Chiar daca unul monteaza un cablu, alti doi il ajuta, nu conteaza cum, totul e sa nu se opreasca din muncit. Imi trece un gand, ca asa era si inainte, cand venea Tovarasul sa viziteze statiile de metrou in constructie.
E un sentiment ciudat totusi sa privesti cum groapa aia imensa s-a transformat intr-o statie de metrou. Peronul o sa fie pe mijloc, iar peretii au fost deja placati cu niste bucati de tabla in doua culori: alb si visiniu.
Priveam in jur la agitatia oamenilor care se plimbau in toate partile. Pe de o parte presa, care vrea sa surprinda cele mai bune cadre. Sau sa inregistreze cele mai multe discutii dintre constructorii si ministru, chit ca din cauza zgomotului n-auzi nici macar o fraza. Pe de alta parte, directorii de la firmele de constructii care trebuie sa le prezinte autoritatilor si presei realizarile.

EVENIMENTE

Un răspuns la “Bucurestii Noi direct din subteran”

  1. […] citi continuarea articolului aici. Acest articol a fost preluat de pe site-ul partener […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *