LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Hai la nunta! (II)

de Lidia Neagu  |  18 decembrie, 2011  |  3 comentarii

Dupa spectacol m-am intors pe hol la restul grupului si i-am gasit vorbind cu una din dansatoare. Fetele asteptau sa-si faca intrarea pentru cel de-al doilea moment artistic al serii. Baietii nu erau in program asa ca tura asta au stat pe tusa. Ele in schimb, si-au pus o imitatie de costum popular tiganesc adica niste fuste lungi si colorate cu volane, un sutien cu maneci, o salba de banuti pe fund si-un trandafir de plastic in par.

Dansul a durat vreo 15 minute in care tigancile de ocazie si-au rotit fustele lungi prin aer, au dat din buric si si-au agitat sutienele cum au putut ele mai bine. Dupa momentul de sincron, una dintre ele a continuat dansul pe mese in dreptul barbatilor singuri, iar cealalta se invartea printre scaune. Cei alesi au avut parte de un dans special din solduri care se incheie cand fata ii pune fusta in cap si nu pleaca de acolo pana nu primeste bani. El o intarata si se facea ca-i da banii, ca nu ii da. Sala radea in hohote, colega ei la fel si distractia era in toi.

Vrei nu vrei, ai sau nu bani, ii dai! Nu poti fi nepoliticos cu fata si nici nu vrei sa se vada ca esti sarac. Dupa ce a colindat cateva mese, fata s-a retras in aplauze si lumea a luat o pauza sa se racoreasca. Ma intreb daca au impartit banii si cu partenerii lor din trupa care s-au dat la o parte ca ele sa insenineze inimioara barbatului singur aflat la nunta.

Dupa ce ne-am dezmeticit, mireasa fusese furata, asa ca ne-am intors la petrecerea noastra din hol. Ne-am plictisit s-o asteptam si ne-am dus intr-o plimbare la nonstop. Ne-am intors, ne-am mai plictisit putin si atunci s-a intors si mireasa, care a fost rascumparata rapid pe cateva sticle de bautura si niste bani. Buchetul nu l-am prins, dar var’miu a combinat-o pe chelnerita de la masa noastra sa ne dea mai ieftin o sticla de wiskey. Fata a acceptat si dusi am fost.

citeste partea I

EVENIMENTE

3 răspunsuri la “Hai la nunta! (II)”

  1. Ionut spune:

    Hai la nunta neamule

  2. Antoan spune:

    La anu am vreo 4 :((. 2 obligatorii

  3. caramida spune:

    Nuntile sunt frumoase … majoritatea :0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *