LALELE, LALELE - prima premieră a anului la MACAZ
CinePOLSKA – filme poloneze la București
PEOPLE OF ROMANIA se lansează la galeria Simeza
All Stars For Outernational
La drum cu tata, un road movie plin de candoare, din 3 februarie în cinematografe

Exista plaja si dupa Vama Veche sau inainte, depinde de unde vii

de Lidia Neagu  |  26 august, 2011  |  0 comentarii

Calculez ca mai aveam vreo doua ore pana la urmatorul tren si ma hotarasc sa iau micul dejun pe tersa hotelului Mimoza. Putin mai incolo s-au asezat doua doamne pe la 50-60 de ani, aranjate ca doua cucoane. Si-au comandat cate un frappe si apa plata. Mi se parea ca in timp ce fumau Kent lung, se uitau prin ochelarii de soare la mine si le-am facut o poza. Adevarul e ca si eu ma uitam la ele pentru ca imi placea cum se asortau cu arhitectura din jur.

Nu stiam sigur unde sunt, dar parea ca sunt in capatul sirului de station, la Olimp. Am vrut s-o intreb pe chelnerita, dar n-am mai indraznit dupa ce a inceput sa stranga masa dupa mine, cu mine inca la masa mancand dintr-o salata. “Nu te grabesc, nu te grabesc, stati si terminati de mancat linistita”, imi spune.

Plec spre stabilopozi si dau de doi barbati care culegeau crabi sa dea la guvizi, iar in rest plaja nu era foarte aglomerata, insa destul de murdara. Ma adapostesc de caldura sub un restaurant si dupa ce fac o baie scurta o iau pe plaja spre Neptun. Pe masura ce mergeam devenea din ce in ce mai placut si parca nu mai simteam caldura, numai ca la un moment dat a trebui sa ies de pe plaja. M-am intors in oras, pentru ca pe malul marii se afla unitate militara, pe care trebuie sa o ocolesti.

EVENIMENTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *